Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagi88 kérdése:
Ha lány/nő vagy szeretsz - nem aza kérdése, hogy elvárás-e - melltartót viselni, ha férfi vagy szereted, hogy ha a nők (idegen és esetleges párod) melltartót viselnek? ( (Budapesten magyarok közt kihívó ha valaki nem visel melltartót. - ez tudom. )
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 12:49
11/13 anonim válasza:
köszönöm. most megnyugtattál és visszaadtad az önbizalmam:)
12/13 anonim válasza:
utálom, kényelmetlen, nehezen kapok a méretemben és nem lóg, tehát szükségem sincs rá. Az egyetlen ok, amiért hordanék, hogy hidegben ne látszodjon a bimbóm, de az csak a szivacsossal megoldható. Az meg, ha egyszer hordok-egyszer nem, nagyon feltűnő. Ritkán veszik észre, illetve csak olyan felsőt veszek, ami cicifix nélkül is hordható, pl. ha nagyon bő, "lötyög", ha nagyon szűk, minden látszik.
13/13 anonim válasza:
hátt ha strandon vagyok akkor nem igazán szeretem a melltartót(bikini felsőt) a lányokon.otthon,mindegy.de ha megyünk valami helyre akkor a azért legyen úgy öltözve,ahogy a hely "megkívánja".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!