Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pont, ha egy lány tud pizzát sütni :D?
Figyelt kérdés
2014. szept. 1. 23:27
11/20 anonim válasza:
Kandúrként én is tudok csinálni, még a tésztát is én gyúrom hozzá. Egyébként jó pont, de nem kimagasló. Ehhez több kell, husi.
12/20 anonim válasza:
hát egy pizzát elég könnyű megcsinálni :D
13/20 Láttál már,de mégse :) válasza:
A rendelés nálam nyerőbb.
De ha épít egy kemencét a kertben és abban,akkor oké :D
14/20 A kérdező kommentje:
Pedig profi vagyok benne, és akármilyen alakút tudok :D
2014. szept. 1. 23:36
16/20 anonim válasza:
Hát, az én pizzareceptem is úgy kezdődik, hogy "vegyél kézbe egy telefont", de semmiképp sem negatívum, ha háznál készül.
17/20 anonim válasza:
Ehhez qrva sok ész kell igazán!
18/20 anonim válasza:
Én egy egész menüt össze tudok állitani és elkésziteni többfajta ételt :D
18/L
19/20 anonim válasza:
rendelni mindenki tud aki nem fogyatékos...de gondolom itt egyesektől már ez is lenyűgöző teljesítmény
sütni már más,az bejönne,de csak ha finom is,meg nekem való feltéttel van.Én értékelem az efféle dolgokat,hálámat fejezem ki,nekem öröm sütni főzni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!