Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért pont ő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért pont ő?

Figyelt kérdés
szóval van egy lány osztálytársam 15 éves. van barátja már lassan nem tudom hány éve van barátja... és igen az is volt köztük elvileg... legalább is gondolom, miért van az hogy az összes ilyen jobb pasi az osztályból oda van érte meg minden, mikor nem is szép(nem csak egy ember véleménye), szerintem öltözködni se tud mindig...és szóval hangsúlyozom van barátja... és ma is egyik fiú oszitárs ölébe ült, valamikor másik fiú ölében ült tavaly oszikiránduláson is múltkor meg egész órán hátrafelé a fiú kezét simogatja meg ilyenek... és zavar mert nem értem hogy miért pont vele vannak így elfoglalva mert az hogy mi nyilván nem fogunk így k*rválkodni most ennyit számítana? vagy mi? mert normálisak vagyunk mi is mint ő mert tényleg rendes csak nem értem hogy a fiúk körében hova ez a nagy rajongás.

2014. ápr. 30. 16:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha ugyanezt csinalnad akk teged is korul vennenek:)

De ne legyel k..urva!!:) lesz majd olyan hapsi aki latja majd, azt h te normalis vagy es teged akar majd.:)

2014. ápr. 30. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!