Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont most lettem szerelmes? Bővebben lent.
Van egy hölgy munkatársam. Mindig is volt párja, amivel nekem nem volt semmi bajom. Viszont ők ketten nemrég szakítottak, a lány pedig szinte rögtön összejött egy másik sráccal. Eddig is volt párja, ez után is lesz neki párja, semmi sem változott.
Egyetlen különbség az, hogy eddig én csak kedveltem ezt a lányt, semmi extra érzelem, de mostmár biztosan tudom, hogy szeretem. Vele a fejemben fekszek és kelek, egész nap rá gondolok, a halál sem tűnik túl nagy árnak érte. De miért pont most? Hiszen az én szempontomból tulajdonképpen nem változott semmi.
Elmondom hogy tudsz kiszeretni belole:
Amikor lefekszel es ra gondolsz hogy pl. megcsokolod a szajan, gondolj arra hanyan megfordultak mar a szajaban es nem csak a szajukkal
Maximum nemibetegseget kaphatsz tole, gombakat meg herpeszt, ami orok eletedre elkiser mert nem lehet gyogyitani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!