Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, titeket zavar, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha a partneretek nehezebb nálatok, akár sok kilóval is?

Figyelt kérdés
Barátom nagyon vékony, én meg elég dagi vagyok, majdnem 20 kiló van köztünk. A csípőm és a combom kétszer akkora mint neki... Szerintetek nem zavaró egy srácnak, ha a lány nagyobb darab?
2014. szept. 1. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez így butaság!

Ő a husisokat szereti ennyi.

Azért átlagban ha egy pasinál nehezebb a barátnője akkor az már jóval túlsúlyos.

2014. szept. 1. 15:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem zavarna. De én 95 kiló vagyok...

Ha 50 kiló lennék, lehet nem zavarna annyira.

2014. szept. 1. 15:27
 13/13 savanyújóska ***** válasza:

Két részre bontanám:

1. Objektíven: Ha téged zavar, hogy ducibb vagy, akkor tegyél ellene, ő szerintem nem fog panaszkodni, ha meg igen, akkor mivel amúgy is fogytál, könnyebb lesz találni másikat, de akkor olyan is volt az ember... Illetve, ha zavarná, akkor nem jött volna össze veled, nem?:)

2. Szubjektíven: Igen, engem zavarna, DE! Egyrészt ha eleresztem magam egy időre sem vagyok 80 kiló, illetve amit fentebb is említettem, ha zavar, akkor eleve nem erőltetem a dolgot, és nincs probléma.

2014. szept. 1. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!