Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavar titeket, ha a partneretek csak kevés anyagot spriccel szex közben?
Figyelt kérdés
Nem szeretitek jobban, hogy ha pl töb jön? Gondolok itt az arcra/szájba élvezésnél. Bennem 2-3 kissebb lövés szokott lenni, nem tudom, jó-e.2010. máj. 16. 17:11
2/7 anonim válasza:
hát szerintem egy nőt sem érdekli, hogy mennyi anyag jön ki belőled elélvezésnél.
legalábbis engem nem zavar az sem, ha kevés az se, ha sok.
18/L
3/7 anonim válasza:
Kimondottan zavar. Ha nem jut mindenhova, a kimaradt helyeken, mindig ráncosodik a bőröm.
4/7 Valkyrja válasza:
Az én arcomra még sosem ment, az íze meg olyan, mint az epe, csak még sz.rabb... Tehát minél kevesebb, annál jobb :D nekem leglaábbis
5/7 A kérdező kommentje:
17:21 hehe ez qrvanagy :D
köszi a válaszokat
2010. máj. 16. 18:03
6/7 anonim válasza:
Nem tudom van-e összefüggés, de én úgy vettem észre, amikor a barátom a szokásosnál jobban élvezi akkor több is jön neki, ilyenkor szoktam örülni a soknak. :) De amúgy második harmadik menetnél már mindig kevesebb érthető okokból. De szerintem sem fontos a mennyiség, a minőség (íz) viszont annál inkább. :)
16/L
7/7 anonim válasza:
Az ízét ananásszal lehhet édesebbé tenni . Nekem b.nőm mondta (:
Amúgymeg tapasztalatból . ha előtte kiverem akkor kevesebb az anyag . Ha nem akkor meg sokkal több .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!