Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partneretek mindig zuhanyzik orális szex előtt?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha reggel szokott fürdeni, este szivesen csináljátok neki?2009. ápr. 18. 11:07
1/21 Thurston válasza:
Persze. Igazából nem is szeretem rögtön zuhanyozás után, mert nem érzem az ő ízét. Persze ha már napok óta nem fürdött, az durva lehet, de szerencsére még nem volt ilyen partnerem. :D
2/21 anonim válasza:
Szerintem érdemes megfürdeni előtte három-négy órával, főleg nyáron. És így a tusfürdő illatáradata további vágyakat kelthet. :)
3/21 anonim válasza:
sztem ez alapvető higiénia.. ő hülye ha igy arra kér, te meg hülye vagy ha igy csinálod..
4/21 anonim válasza:
Normális ember naponta kétszer zuhanyzik. Még nem találkoztam olyan partnerrel, aki a reggeli zuhanyzás után délután már "büdös" vagy rosszízű lett volna.
Nem küldeném el zuhanyozni, nem bírnám kivárni.
5/21 anonim válasza:
Nalunk nem nagyon tud lezuhanyozni, mivel amikor jön, mindig itthon van vagy anyukam, vagy apukam. zuhanyzik mielőtt jön, itt meg csak megmossa a szerszámát.
6/21 anonim válasza:
Szerintem ha reggel valaki fürdik és aznap este aktusra kerul sor akkor orális dolgoknál nem érezni kellemetlen szagokat vagy ízt. Persze ha valaki napközben maratont fut akkor nemárt utána is zuhanyozni :) !
7/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:
Tényleg így van szerinted? Csak mert ugye másra is használja egy ember napközben a nemi szervét...
2009. ápr. 18. 11:45
8/21 anonim válasza:
en megcsinaltam a baratomnak:D:>es pedig nem mosta meg csak a reggel;)es este megis kapott egy kis kielegitest oralisan:D:>Es most eloszor el is ment igy:D:>nagyon orultem neki:D:D:>
9/21 anonim válasza:
Ha az én barátom reggel zuhanyzik, estére semmi kellemetlen szaga nincs. Megcsinálom neki így simán, és ő is megcsinálja nekem. Napi 2 zuhanyzás bőven elég higiéniás szempontból. Az,hogy másra használja nap közben..nos,ízlés dolga,de engem nem zavar,hogy azon pisál..nincs rossz szaga a szerszámának tőle..ráadásul őt sem zavarja,hogy én is másra használom napközben. Akit zavar, mossa meg előtte,mindenkinek más az igénye.
10/21 anonim válasza:
A női nemi szerv, főleg, ha nem borotvált, a zuhanyozás után 12 órával biztos, hogy minimum vizelet szagú.
A férfié is 12 óra múltán, hasonló és egyéb illatú.
Természetesen, a szerelem, és kiéhezettség függvényében történnek aktusok, de mindenképpen javasolt az orális szex előtt, legelább a "szerszámok" lemosása, ha lehetséges akkor, a zuhanyzás:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!