Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A partneretek mindig zuhanyzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A partneretek mindig zuhanyzik orális szex előtt?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha reggel szokott fürdeni, este szivesen csináljátok neki?
2009. ápr. 18. 11:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%
Nem azért, de napi 2 fürdés az már veszélyes is lehet. Ugye tudjátok, hogy a testen, főleg a lágyabb részeken, képződik egy védő réteg, ami fürdéskor lejön...
2009. ápr. 18. 13:18
 12/21 anonim ***** válasza:
60%
Én nő vagyok, és természetesen mindíg frissen fürödve várom a páromat. De mire megérkezik és szexre kerülne sor, mindíg elküld zuhanyozni vagy legalábbis mosakodni (ő is ezt teszi), amit én már kissé túlzásnak tartok. Nem tudom, hogy lehet olyan finnyás, hogy ha egy-két órával előtte alaposan lefürödtem, az neki ne legyen elég???
2009. ápr. 18. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
"kötelező" a zuhanyzás vagy legalább a mosakodás előtte..legalábbis nálunk. :)
2009. ápr. 18. 14:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,akkor fentebb válaszadók szerinte nem jó, ha pl. este zuhanyozunk és másnap pl. napközben történik a dolog, vagy akár estefele és aktus után jön a következő zuhany?
2009. ápr. 18. 15:34
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Széplenne ha minden egyes aktus elött küldözgetnénk egymást zuhanyozni, napi egyszer kétszer zuhanyzunk és semmi különös dolgot nem izlelünk egymáson. És mivan akkor ha épp a kocsiban szeretnénk egy kalandos estét csinálni a szabadban? elött ugorjunk a balcsiba vagy mi? Akinek ennyi tisztálkodás nem elég az ne akarjon orális sexet...napi 2 zuhany is bőven elég higéniailag.
2009. ápr. 18. 16:05
 16/21 anonim ***** válasza:
Én csináltam már úgy, hogy nem tudtam, mikor zuhanyzott (van, hogy 1 napot is kihagy...). A tudat mindig ott motoszkál a fejemben, hogy épp a rászáradt vizeletét nyalogatom le... Engem zavar, ezért ált. elküldöm mosakodni és természetesen magam is uezt teszem. De pl. esti orgazmus után nem csinálom reggel, mert a megszáradt sperma a fityma alatt "érlelve" igen büdös tud lenni...
2009. ápr. 18. 16:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát ez változo..volt oylan partnerem,aki reggel zuahnyzott és késő délután már volt egy jellegzetes ize/illata..nem azt mondom,hogy büdös,de már jobban szerettem ha megmosakszik előtte. A mostaninál vizsont nem érzek rossz izeket,meg ugye a vágy sokszor legyőzi ezeket a dolgokat..:D
2009. ápr. 18. 16:54
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát én úgy nem csinálnám szivesen. Nálunk is általában előtte mindig tisztálkodás van, mivel gyogyszert szedek és óvszer nélkül könnyebben el lehet ugye szex közben is kapni fertözéseket igy sztem lányok érdekében mindenképpen jobb ha előtte le csutakolja magát az ember. Nekem pl sokszor a párom szokta ezt javasolni, hogy nehogy valami gond legyen, mert hát ugye nap közben mindenképpen kerülnek oda dolgok, akár a vizeletből akár máshonnan. Sztem higiéniai okok miatt jobb előtte tisztának lenni, de az még nem gond ha pár órával előtte volt a fürdés.
2009. ápr. 18. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Én pasimnak sokszor szöszös volt a kukesza, hogy mitől azt nem tudom, ilyen ruhaszösz volt rajta, úgyhogy én mindig elküldtem fürdeni.
2009. ápr. 18. 22:30
 20/21 anonim ***** válasza:
kukesz:D
2009. máj. 18. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!