Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményeket kérek! Mi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményeket kérek! Mi számít jobban, a külső vagy a belső?

Figyelt kérdés

Nos.Itt van az enyém:

Természetesen a külső is lényeges, de nem annyira mint az ember belülről.Nem a konkrét szervekre gondolok meg ilyenek, hanem a lélekre.Lehetsz egy gazdag, jól kereső ember, ha belül egy senki vagy.Sajnos pedig egyre több a semmitérő ember, hazugságokkal próbálják elhitetni meg facebook lájkokkal, hogy ők igenis érnek valamit.És lehetsz kívül felnőtt, ha belül egy ötéves szinten leragadtál.Ezért mondják azt, hogy csak a tested öregszik, a lelked örökké fiatal.Na bocsi, kicsit elkalandoztam a témától.Visszatérve: EMBEREK! A KÜLSŐ NEM MINDEN!

L

2014. aug. 31. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

egyértelmü: a belső!

A szépség, fiatalság elszáll, de a lélek mindig megmarad.

2014. aug. 31. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A szépség és a fiatalság közé ne tegyetek egyenlőségjelet, mert nem nagyon van közük egymáshoz.
2014. aug. 31. 21:03
 13/17 anonim ***** válasza:
"A testemet elvehetitek, de a lelkemet neeeeem!"
2014. aug. 31. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő fontos. De ha sorrendbe kellene állítani, akkor a belső fontosabb. Főleg, ha hosszú távra tervezel valakivel. A külső az idő múlásával sokat fog változni, és sajnos nem előnyére. Ha valaki fiatalon jól néz ki, de belül semmi, akkor öregen nem lesz semmi, ami miatt szívesen lennél vele. Viszont az emberek alaptermészete, a lényeges belső tulajdonságok legfeljebb kis mértékben változnak. Persze az a legszerencsésebb eset, ha valaki külsőre és belsőre is megfelel.
2014. szept. 1. 00:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkettő egyformán fontos. Lehet valaki nagyon helyes, ha ostoba, kegyetlen ember, viszont nekem az is fontos, hogy tudjak vonzódni ahhoz, akivel együtt vagyok (ez most nem feltétlenül jelenti azt, hogy nagyon jól kell kinéznie, csak fogjon meg benne valami).

18/L

2014. nov. 8. 16:16
 16/17 anonim válasza:
Kerdezo te hogy lehetsz ekkora hulye? Mar bocsanat, de mi az hogy mindenki ugy nez ki ahogyan szeretne? En szeretnek ugy kinezni mint Jensen Ackles vagy Brad Pitt vagy tudom is en. Ekkora baromsagot hogy lehetett irni? Amugymeg mindenkinek olyan pasija/csaja lesz aki a legjobban illik hozza. Egy ronda csajnak nem lesz helyes izmos pasija es egy ronda csavonak nem lesz gyonyoru baratnoje, kiveve ha a csaj csak a penzere megy de ez egy mas tema. Ilyen az elet, ha kulsoleg nem jossz be a masiknak az eselyed egyenlo a 0 val, probalkozhatsz akarhogy. Es meg ha passzoltok egymashoz akkor se biztos hogy egyutt maradtok mert a belsotok nem biztos hogy egyezik. Nem ertetek egyet altalaban egymassal, az egyik ezt akarja a masik azt stb... Rideg es kegyetlen ez a vilag, es eleg nagy szerencse kell hozza. Ha nincs szerencsed, baszhatod. Es eleg nagy temat olel at a szerencse. Nem feltetlenul arra kell gondolni hogy sok penzed lesz. Szerintem kiveheto abbol amit irtam
2015. márc. 30. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy a kulso
2020. aug. 7. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!