Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekvállalási fellángolás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekvállalási fellángolás?

Figyelt kérdés

Hello

21 éves fiú vagyok, és másodszakmán leszek végzős holnaptól. A nyáron diákmunkát végeztem egy gyárban, ahol többször is dolgoztam huszonéves fiatalokkal együtt. Feltűnt, hogy a többségük már a gyerekvállalást tervezgette. Nekem ez a téma még annyira korai. Ők is szinte most kerültek ki az iskolapadból a nagybetűs életbe, és máris ezen agyalnak. 3 műszakban melóznak 80-90 ezerért, panaszkodnak, hogy máshol nem tudnának elhelyezkedni, és erre akarnak gyereket vállalni? Nem kéne erre a témára anyagilag jobban felkészülni? Nem lenne célszerűbb várni, és érettebben belevágni a baba projektbe? Ez nem túl korai egy huszonévesnek? Én úgy vettem észre, hogy mindig a korán kötött kapcsolatok/házasságok, és gyerekvállalás végződik válással. Nektek mi erről a véleményetek?

2014. aug. 31. 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem számít, mikor jön a gyerek, ez emberfüggő, ki mennyire veszi komolyan a szülőséget, a párkapcsolatot, az életet, a munkát. Ha éretten képes dönteni, akkor mindegy, 22 évesen vagy 32 évesen lesz-e szülő - szerintem:)
2014. aug. 31. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:

erre nincs pontos kor

az egyik húgom 19 évesen szült az első barátjával még mindig együtt vannak élettársak, lassan 20 évesek lesznek :-)

a másik 38 évesen szült és házasodott is

mind a ketten tervezték a gyereket szal még az sem h beesett és majd lesz valami ..

soha nem lehet tudni kinek hogy jön össze a gyerek és az élet ..

2014. aug. 31. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én szememben ez dícséretes, mert manapság ritka, h egy huszonéves nem csak azon töri a fejét, h h törjön fel, mekkora karriert építsen, hanem már a család téma is ott van a levegőben

Kicsit visszamegyek az időbe! Anyukámék 23 évesek voltak mikor összeházasodtak és 25 évesen világra hozott anyukám, akkor fejezte be az egyetemet, csak apukám dolgozott és mégis terveztek! Pedig szerintük akkoriba se volt a világ másabb mint most, amivel annyian jönnek, h "De a régi világban minden jobb volt és könnyebb!"... És a mai napig együtt vannak, nincsenek elválva. Ez, h hamar elválnak ha fiatalon házasodnak össze, hülyeség... Emberfüggő!

21/L

2014. aug. 31. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!