Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évi házasság,5 gyerek után meg csalt a feleségem, mi a fenét csináljak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 16:37
11/17 anonim válasza:
Nézd, mi nem látunk bele a feleséged fejébe, beszélned kellene vele, mi változott.
Anyukámat a munkahelyi megnövekedett stressz tette ingerültebbé néhány éve, 50 fölött meg már nem mer annyira munkahelyet váltani az ember, szóval türelmesebbnek kell lennünk vele, ami nem mindig könnyű.
12/17 A kérdező kommentje:
Lehet két férfit szeretni?
2014. aug. 30. 18:11
13/17 anonim válasza:
Van, aki szerint lehet, van, aki szerint nem, nem vagyunk egyformák, de ha nem beszélsz a pároddal, nem juttok előrébb. Legalább a gyerekek miatt jó lenne tisztázni, és valahogy megoldani. Egy gyereknek a folyamatos feszültség és a bizonytalanság még annál is rosszabb, mint ha esetleg elválnak a szülei, és utána nyugi van (saját és közeli ismerősök tapasztalatából mondom).
14/17 A kérdező kommentje:
beszéltem a sráccal, úgy látom neki több esze van mint a nejemnek!!!A természettől meg 5 napot,de ez nem sokat jelent!
2014. szept. 4. 12:00
15/17 anonim válasza:
EGY JÓ VÁLÓPERES ÜGYVÉD KELL NEKED. - más tanács itt már nem segít.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönet mindenkinek aki ,tanácsot adott, lelki segítséget itt beleértem a privátokat is! Úgy néz ki ,hogy adunk a hazásságunknak még egy esélyt .Ő bocsánatot kért, én megbocsátottam.De sajnos ha a tányér összetörik ,hiába a bocsánat az már törött marad!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
2014. szept. 7. 11:26
17/17 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki,hogy bónuszként mehetünk a nemi beteg gondozóba!
2014. szept. 7. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!