Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 évi házasság,5 gyerek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évi házasság,5 gyerek után meg csalt a feleségem, mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés
2014. aug. 30. 16:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nézd, mi nem látunk bele a feleséged fejébe, beszélned kellene vele, mi változott.

Anyukámat a munkahelyi megnövekedett stressz tette ingerültebbé néhány éve, 50 fölött meg már nem mer annyira munkahelyet váltani az ember, szóval türelmesebbnek kell lennünk vele, ami nem mindig könnyű.

2014. aug. 30. 18:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet két férfit szeretni?
2014. aug. 30. 18:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Van, aki szerint lehet, van, aki szerint nem, nem vagyunk egyformák, de ha nem beszélsz a pároddal, nem juttok előrébb. Legalább a gyerekek miatt jó lenne tisztázni, és valahogy megoldani. Egy gyereknek a folyamatos feszültség és a bizonytalanság még annál is rosszabb, mint ha esetleg elválnak a szülei, és utána nyugi van (saját és közeli ismerősök tapasztalatából mondom).
2014. aug. 30. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:
beszéltem a sráccal, úgy látom neki több esze van mint a nejemnek!!!A természettől meg 5 napot,de ez nem sokat jelent!
2014. szept. 4. 12:00
 15/17 anonim ***** válasza:
EGY JÓ VÁLÓPERES ÜGYVÉD KELL NEKED. - más tanács itt már nem segít.
2014. szept. 4. 15:20
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönet mindenkinek aki ,tanácsot adott, lelki segítséget itt beleértem a privátokat is! Úgy néz ki ,hogy adunk a hazásságunknak még egy esélyt .Ő bocsánatot kért, én megbocsátottam.De sajnos ha a tányér összetörik ,hiába a bocsánat az már törött marad!NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
2014. szept. 7. 11:26
 17/17 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki,hogy bónuszként mehetünk a nemi beteg gondozóba!
2014. szept. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!