Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövérnek érzem magam, nincs önbizalmam, vélemény? (kép lent)
2014. aug. 29. 17:59
21/31 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű alakod van. :) Nekem ez az ideálom.
22/31 anonim válasza:
Igazából az a baj, hogy a csípőcsontod miatt te nem "bírsz el" ennyi masszát. Nem áll jól. Dundi vagy, de attól még lehetsz jó csaj.
Amúgy az első képen picit kivillan a bimbiudvar a melltartóból :-)
24/31 anonim válasza:
legalább mínusz tíz kiló kéne ahhoz, hogy jó alakod legyen, sajnálom.
ugyanezzel a problémával küzdök, de sose lesz önbizalmad addig, amíg le nem fogysz!
15L
25/31 anonim válasza:
Szerintem vagy 10 kiló minusz kéne. Sportolj és diétázz, néhány hónap alatt le tudod adni.
A fő probléma, hogy nemigen van alakod, nincs se nőies csípős, se derekad.
26/31 anonim válasza:
Határozottan dagadt vagy!!! Foggy le, és főlek a combodról és a hasadról és a karodról.Nagyon egészségtelen ez a súlyfelesleg.
27/31 anonim válasza:
Ritkán szoktam ideírni, de néha ezt is meg kell törni. Igaz, van rajtad némi felesleg, de szerintem ez egyáltalán nem vészes. Le lehet adni, de ettől függetlenül lehet önbizalmad. A melled kifejezetten jól néz ki például. Szerintem egyáltalán nem vagy te rossz csaj, csak az arcod nem látom. De legyen önbizalmad.
28/31 anonim válasza:
először azt hittem a barátnőm. detto ugyanigy néz ki. :D
de jöhetsz te is közénk, szeretem a típusod! 27F
29/31 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, mindig is a telt lányok voltak az ideáljaim, mindig ilyen típusúakkal ismerkedtem, biztos nem tudnám levenni rólad a szememet, ha szembetalálkoznánk az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!