Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Látott már valaki olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Látott már valaki olyan lányt akinek vannak nagy életcéljai s nem csak "azt" tudja nyújtani?

Figyelt kérdés

Komolyan, számtalan nővel volt már dolgom de nagyon kevesett várnak el maguktól, legtöbb eltartattná magát. Sokan nincsennek megelégedve magukkal és viselkedésükkel kopmpenzálni próbálják.

Van e olyan extrovertált csaj akinek vannak céljai és napról napra mindent megtesz h mind racionálisan mind emocionálisan érett nő legyen?

2014. aug. 28. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
wtf? szinte minden lánynak vannak.. nem értem.
2014. aug. 28. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát én eddig egyetlen eggyel találkoztam...

Bár lehet hogy én nyomtam el őket. . Nemtudom

19f

2014. aug. 28. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg pont azzal találkozom, hogy a fiúknak azzal van bajuk, hogy határozott vagyok a karrierem szempontjából.
2014. aug. 28. 20:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem vannak céljaim és teszek is érte, és nem vagyok ribi. :)
2014. aug. 28. 20:10
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
'hogy te milyen finoman tudod leqrvázni az összes nöt?
2014. aug. 28. 20:11
 6/9 anonim ***** válasza:
bár tényleg sok az olyan nő mint amilyet leírtál szerintem túlzol. vannak bőven olyanok akik tudják mit szeretnének kezdeni magukkal, vannak céljaik
2014. aug. 28. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok...Talán ezért nincs barátom!Nincs rá időm!L/19
2014. aug. 28. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
nem, sajnos az ilyenek mind kihaltak... jó ég, ez olyan szinten degradáló. szépen körülírtad a ku*va szót
2014. aug. 28. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:
én már láttam! az egyik igazi törtető kis ku*rva volt... el-elvétve előfordulnak azért ilyen csajok, mármint a szépek között, mert a csúnya lányok között sokkal nagyobb százalékban vannak komoly életcélokkal rendelkező lányok. hiába, nekik muszáj... de ahhoz, hogy egy ilyen csajt megfogj, kőkemény FÉRFINAK kell lenned, mert átmegy rajtad mint egy tank...
2014. aug. 29. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!