Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas kontra húszas lányok? Ki miben tud többet nyújtani?
Ha szexre gondolsz, akkor ez inkább egyénfüggő és nem korfüggő, mert egy 20-as is tudhat annyit nyújtani, mint egy 30-as vagy fordítva. Ha az élet felőli oldalt nézed, akkor egy 30-as inkább családcentrikus, inkább vágyik stabil kapcsolatra, gyerekre, mint egy 20-as évei elején járó lány.
Egy idősebbnek mindig több a felelősségtudata és az élettapasztalata általános értelembe véve, mint a fiatalabbnak.
És hogy a férfinak melyik a jobb, ki tud neki többet nyújtani, az inkább a férfi igényeitől és vágyaitól, az életről elképzelt dolgaitól függ.
A 35-40 körüli nők vannak minden szempontból a csúcson...
Persze a véleményem szubjektív....
Mas a ketto, de egyik sem jobb a masiknal velemenyem szerint. En 30-as vagyok, sokkal tapasztaltabb persze stb., de 20 evesen azert "sportosabb" voltam ott lent.
28N
A nejem 39 évesen azt mondja, hogy már ő sem 20 éves.
Én már tudom, hogy mit jelent a "sportosabb"!
Azt, hogy többet akar, jobban érdekli az egész.
43/F
Apuci69:
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy a negyvenes nőket érdekli jobban a szex, méghozzá elég aktívan ... jobban mint sok huszonévest :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!