Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek valaki nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valaki nagy r****c ha szerelmes a testvére öccsébe, és le is feküdt vele?

Figyelt kérdés

2014. aug. 28. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kimaradt, hogy hagyd el a srácot, mert nem szereted, ne szédítsd! Na meg a barátnődet is lehet, hogy békén kellene hagyni, mert te nem vagy igaz barátnője!

#10 voltam

2014. aug. 28. 19:32
 12/17 Daniel142 válasza:
Tanulj a hibambol.....en a legjobb baratom nojebe szerettem bele es kiderult, hogy o is szeret.....probaltunk titokba tartani, es elfelwdni egymast de nem ment....kiderult es osszeveszet velem a baratom en meg elvettem a nojet...aki azota mar min.1x megcsalt.....ezert en is ot....es most a volt baratnom hugaval kavarok aki regota bajon.......De a lenyeg nemcsak egy legjobb baratott vesztettem, hanem az o csaladjat akik mar az en csaladom is volt......es ezt csak az ido tudja eldonteni hogy helyes dontes volt e, de en nem banom!..............ha te ezt a kockazatott valalod, hogy mindenki szar alaknak nez akkor vagj bele, de sok kindent fogsz vesziteni
2014. aug. 28. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:

Mik vagytok ti allatok? Azok nem tudnak a vagyaiknak gatat szabni, csak az osztoneik vezerlik oket.

A helyetekben tukorbe neznek, persze ha csak tudtok.

2014. aug. 28. 19:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Miért válaszolunk kamura?

Mindjárt jön a kérdező, és elárulja, hogy a barátjának az apja, az ő anyjának a szeretője...

2014. aug. 28. 20:26
 15/17 A kérdező kommentje:

Utolsó: Nem is rossz ötlet, de sajnos semmi ilyesmiről nincsen szó. De, mivel ilyen élénk fantáziával áldott meg a sors, megpróbálkozhatnál a regényírással.

Ezt most nem gúnyosan mondom, komolyan gondoltam.

2014. aug. 28. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
Gáz
2014. aug. 28. 20:43
 17/17 Daniel142 válasza:
tudom gaz es nincs ra mentseg, de nem bantam meg....ezzelot par honapal en is ilyen velemenyel voltam..es nem tudjatok hogy alakult ki es jutotunk el idaig..de nem magyarazkodom. nem nezek tukorbe es szerettem tovabb
2014. aug. 30. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!