Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanulás és csajozás, menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanulás és csajozás, menni fog a kettő egyszerre?

Figyelt kérdés
Most megyek 10.be és már nagyon szeretnék végre egy barátnőt,mert eddig csak lánybarátaim vannak(velük nem megyek sokra,puszinál és ölelésnél én többre vágyom,de rájuk mindig lehet számítani!) Viszont a tanulásra is kell koncentrálnom,hogy félévkor és év végén legalább a 4-es átlag meglegyen.Ti hogy csináljátok ezt?

2014. aug. 28. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
NEM! Választanod kell, vagy az egyik vagy a másik! A döntés a tiéd!
2014. aug. 28. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
A kék kapszulát válaszd Neo!!! A KÉKET HALLOD?!!!
2014. aug. 28. 14:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Tanulás mellett is van az embernek szabadideje, a kérdés hogy mit kezdesz vele. :)

(mert azt ugye kicsi irreális lenne elképzelni hogy délután 2 körül vége a sulinak és egészen este 10ig még tanul az ember fia/lánya, kivéve ha vizsgaidőszak van de az majd még odébb van :D )

2014. aug. 28. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
A tanulással nem mész semmire a világban . Add inkább bűnözésre a fejed . Onnantól számítva a csajozás megoldott mert menő leszel , semmi unalom üldözéses lövöldözés jelent garantált. Ha sittre vágnak ott még le is diplomázhatsz .
2014. aug. 28. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

az esetek 95%-ában nem megy együtt, valamelyik a másik rovására fog menni, de lehet te épp abba az 5%-ba tartozol akinek működne, kérdés persze az is, mit takar a "tanulás"

mert ugyebár van aki a könyvet bújja a 4-esért este 10-ig, és van akinek elég az órán hallott meg egy átolvasás...

Ha jelenleg annyit tanulsz hogy nincs 2-4 óra szabadidőd ne is akarj csajozni, mert annyit bizony kell egy nőre szánni, később meg még többet is...

Házasságban pl. már baromi nehéz megoldani hogy melózol 8 órát utazol 2 órát, eszel-iszol-fürdesz-alszol, magadra is időt kell fordítani megcsinálni a fontosabb dolgokat, átnézni a számlákat és még az asszonyra is fordíts időt aki mindig azt mondja hogy de vele nem foglalkozol eleged ÉS ÉS ÉS még sehol a gyerekek :D

2014. aug. 28. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem elég szépen ment sőt még jobban is tanultam
2014. aug. 28. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire tanulsz keményen. Én az egyetemről tudok nyilatkozni. Elég kemény mérnöki szakra járok, ahol szorgalmi-és vizsgaidőszakban Örülök, ha aludni van időm, Nemhogy csajozni. Emellett valamennyire kocka is vagyok, ígezért szünetekben többnyire játszom, és elég sokat sportolok is mellette. Tavaly nyaramat és szorgalmi időmet rááldoztam egy nőre, aki jól átvágott, kihasznált a csúnyábbik módon. Sztem tanulj, sokkal jobban Megéri, nőd bármikor lehet, Max előhúzol egykét Mátyás királyt.
2014. aug. 28. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!