Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik hogyan szoktatok próbálkozni csajoknál?
Ezt nem értem! Megkérdezed, hogy szoktunk -e próbálkozni, utána meg megkérdezed, hogy mi az a próbálkozás?
Kb. mintha megkérdezted volna, hogy szoktatok -e üttyümprütty? És mi az az üttyümprütty?
én tegnap egy árúházban szereztem meg egy csaj számát..
az úgy volt hogy én meg akartam nézni egy pólón a méretet, de nem találtam a papíron, hanem szenvedtem mire a címkét el tudtam venni.. mikor megláttam a méretet, felnéztem és látom hogy ott áll és mosolyog.. megkérdeztem hogy segíthet-e valamiben.. mondtam hogy köszi de már megvan, és elmentem a nadrágokhoz..
miközben kerestem hogy melyiket próbáljam fel, néha néha felnéztem, és láttam hogy a csajszi engem nézeget, de persze elfordult mikor odanéztem..
felpróbáltam egy nadrágot, majd visszamentem a többihez.. ő ott volt a közelben és viccesen megkérdezte hogy "nem találsz a méretedben?" (195cm vagyok).. a válaszom az itt is lényegtelen, mert megint elmentem tőle.. de később visszamentem hozzá és kikértem a véleményét.. megkérdeztem hogy szerinte melyik farmer nadrág néz ki jobban.. ő rámutatott az egyikre, a másikat pedig visszaraktam a többihez.. ezek után a beszélgetés valahogy így volt:
én: szimpatikus vagy nekem, és szeretnélek megismerni.. lehetséges?
ő: igen
én: esetleg megtudnád adni a telefonszámod?
ő: igen
elővettem a telefonom, ő diktálta a számát, én beírtam, majd megcsörgettem.. (de jobb ha odaadod neki a telefonod és ő írja be)..
17 éves vagyok, ő lehet hogy megvan 20.. nem tudom.. de ez volt eddig az első próbálkozásom, és az első telefonszám szerzésem.. muszály lesz felhívnom, mert szeretnék még ott vásárolni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!