Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy egy végetért kapcsolat után vissza szeretnék hízni olyanra, mint előtte voltam?
A kapcsolat elején fogytam le viszonylag sokat, hogy jobban tetsszem. A szakítás után észrevettem magamon, hogy visszajött pár kiló, de nem bántam, sőt, az utóbbi hetekben szándékosan is jókat eszek... A kapcsolat előtt dundi voltam, de jól éreztem magam, szeretnék megint olyan lenni!
Mit gondoltok? Most itt tartok, most sem vagyok már nádszál:-)
Nőiesen husi vagy, ez a jó, nem a piszkafa :)
Aki csak azért szeret, mert vékonyabb vagy, az keressen mást magának. Sok férfi szereti a nőies nőket, te is boldogabb leszel, ha olyan leszel, ahogyan jól érzed magad :)
Csináld azt, ahogy TE jól érzed magad.
Teljesen jókedvű, vidám lánynak tűnsz kép alapján, ha még hízni szeretnél, hízz nyugodtan :) Legközelebb pedig mások kedvéért ne változtass magadon, csak ha te is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!