Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran gondoltok az exetekre?
Figyelt kérdés
Milyen gyakran jut eszedbe a volt barát, barátnő?2014. júl. 29. 19:39
1/8 anonim válasza:
Talán évente egyszer. De soha nem gondolok rá.
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekelnek az exeim.
4/8 anonim válasza:
... ha szerelem volt akár még kölcsönös is akkor soha nem felejtjük el igazán, főleg ha ez az első volt, ha meg nem voltak érzelmek akkor ritka, hogy felbukkan az emlékek között.
5/8 anonim válasza:
Én olyan gyakran ahányszor a purgatórium az eszembe jut xd :P
6/8 anonim válasza:
Elég gyakran.
Kb. 2 hónapja szakítottam vele.
7/8 anonim válasza:
Sokszor, mert nem voltunk ugyan szerelmesek egymásba, de nagyon jó barátok maradtunk, pedig már 4 éve szakítottunk.
Azóta van másik pasim, egyszer bemutattam egymásnak őket, és olyanokat tudnak beszélgetni, hogy kb. nem is kellek olyankor a szobába.
Úgy gondolom, hogy kell egy bizonyos intelligenciaszint ahhoz, hogy félre tudjuk tenni, mi volt a múltban. És nálam ezt a jelenlegi pasimnak is félre kellett tudni tenni.
Sikerült, és büszke vagyok arra, hogy ilyen jó kapcsolatunk van, annak ellenére, hogy fura a helyzet. Szerintem ritka az ilyesmi manapság...
29/N
8/8 anonim válasza:
6-os válaszoló vagyok.
tegnap beállított az exem azzal,hogy még mindig szeret.
Én is szeretem,de valamiért csak egy nem szó jött ki a számon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!