Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok, ha egy lány szobájában kupi van?
Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 23:32
2/10 anonim válasza:
azt h rendetlen
megis mit kene ?
3/10 anonim válasza:
Hogy ebből komoly munka lesz feleséget nevelni...van-e húga?:D
5/10 anonim válasza:
Egy nőnek annyi dolga van, hogy a munkába hazaérő férjének főzzön vacsorát, takarítson, az ágyban meg tegye a dolgát. Ennyi dolga van, és ezt is képtelen ellátni. Én nem tudok nőként tekinteni az ilyenre.
7/10 anonim válasza:
Engem nagyon zavar..
De sokakat meg nem,fogj ki egy ilyet :D
9/10 anonim válasza:
Én azt, hogy összeillünk -legalábbis ebben a tekintetben biztosan. Szeretem, ha valaki laza, és nem rendmániás. Én nem tudnék folyton takarító, pakoló, rendrakó nővel élni. Nem zavar, ha van a földön is néhány cucc, amit akkor veszek fel, mikor kell éppen.
10/10 anonim válasza:
Ha van bugyi is szetdobalva akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!