Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nem bírják az ilyen csajokat?
Elég visszahúzódó vagyok és szeretethiányos, sok törődésre van szükségem. Nem akarok egész nap a barátom nyakán lógni mert az biztos idegesíti, de nekem erre van szükségem, hogy vele lehessek. Nem szeretek bulikba járni, inkább itthon ülök átölelem a barátomat és megnézünk egy jó filmet.
Meg azt nem mondom hogy egyedül "életképtelen" vagyok, de azért szeretem ha a pasi, nálam komolyabb és kicsit irányítgat, meg segít boldogulni. (nem anyagi támogatásra gondolok)
Csak nem tudom hogy a fiúknak ez bejön-e. Gondolom jobb egy magabiztos lány akit nem kell egész nap pátyolgatni. : /
Engem az sem idegesít, ha a barátnőm egész nap a nyakamon lóg. :-) Mert szeretem, és ő a mindenem.
Hidd el, nem mindenki bukik az akaratos jégcsap-nőkre. ;-)
Teljes mértékben tökéletes(lenne), ha lenne ilyen lány, a közelben lakna, és belém szeretne
Talán ezért vagyok egyedülálló
F22
Bárcsak ilyen lenne a leendő barátnőm :)
Kissé szeretethiányos, bújós, ölelgetős.
Megadnám neki azt a szeretetet, ami tőlem telik :)
Én nem is gondoltam volna,hogy ennyien ilyen lányra vágynak..
Megéri jókislánynak maradnom :P
Abban biztos lehetsz, hogy a pasik irányításmániásak, szóval ezekkel a tulajdonságokkal könnyen találsz valakit
az már más kérdés, hogy mi lesz annak a vége, ha mindent ráhagysz...
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam hogy vannak olyan pasik akiknek az ilyen lányok jönnek be.
Amúgy idegenekkel szembe visszahúzódó vagyok és félénk. De ha a barátommal kettesbe vagyunk akkor egyáltalán nem vagyok "jókislány". :D
Akkor meg is van az álom barátnő
álom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!