Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom őt elfeljteni, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom őt elfeljteni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
15,nemsokára 16 éves lány vagyok.Szeptemberben kezdtem a 9. osztályt és kollégista lettem.Amikor volt a gyólyatábor,megismerkedtem egy sráccal,akiről kiderült,hogy ugyanoda jár,ahová én fogok.Ő most kezdte a végzős évét és 17 éves.Eleinte mégcsak tetszett,de aztán,hogy egyre többet beszéltünk rájöttem,hogy beleszerettem.Sokáig úgy tűnt,hogy én is tetszek neki,de amikor rájött,hogy tetszik nekem azt mondta,hogy neki más jön be és maradjunk csak barátok.Ez volt szeptemberben.Azóta nagyrészt csak ő jár a fejemben és nem bírom őt elfelejteni.Most is szoktunk beszélgetni meg mindig olyan kedves hozzám,hogy egyre jobban beleszeretek.Azzal a csajjak,akit mondott,hogy bejön neki nem jöttek össze.Már barátnőm mondta,hogy lehet,hogy csak azért nem jön velem össze mertmég csak elsős vagyok.Szerintetek ez is benne lehet a pakliban?Légyszi segítsetek,írjátok meg légyszi,hogy szerintetek mit csináljak.Előre is köszi.
2010. jan. 16. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:

a főkérdésedre a válasz: felejsd el!

a másik kérdésed sztem hülyeség.Ha jó csaj vagy legalábbis bejösz a srácnak tuti nem érdekelné hogy elsős vagy.Egyszerűen nem vagy az esete!Fiatal vagy még ahhoz,hogy ne tud túltenni magad rajta:)

18F

2010. jan. 16. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha nem megy a felejtés akkor te is egy elefánt vagy!

ha nem tudnád ugyanis az elefánt az ami sosem felejt!

2010. jan. 16. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ha el szeretnéd felejteni,akkor nem kellene Vele továbbra is tartanod a kapcsolatot,hisz ezzel csak reménykedést keltesz magadban aziránt,hogy még lehet esélyed.Ha a fiú kerek perec megmondta,hogy nem szeretne Veled kapcsolatot akkor bele kell törődnöd. Hidd el,amint mással fogsz foglalkozni,keresel másik fiút aki ugyanolyan szimpatikus,észre fogod venni,hogy milyen könnyen el tudod felejteni ezt a srácot.

A korkülönbség az köztetek szinte semmi,hisz inkább ez a 2-3 év a természetes.De gondolj bele... mostanában van hogy 10-15 év van egy pár 2 tagja között.Nem nagy a valószínűsége,hogy emiatt nem szeretne Veled lenni,egyszerűen nem érzi irántad azt,hogy szeret/szeretni tudna.

Egy fiú miatt nem éri meg elfordulni a többi esetleges jelölttől,hisz akkor lehet hogy elszalasztod az "igazi"-t! ;)

Egyébként meg lehet,hogy pont az fogja rávezetni a fiút arra,hogy jó lenne Veled,ha nem foglalkozol Vele annyit...;)

Sok szerencsét kívánok! =)

2010. jan. 16. 14:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!