Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg itt akinek ennyire monoton az elete mint nekem?
Figyelt kérdés
Reggel elindulsz munkaba,haza jossz 1ora piheno es dolgozol tovabb (falu)....Buli nuku...Semmire sincs idom.Emberek koze nem is nagyon merek menni a munkahelyemen kivul :/ Besavanyodtam?2014. aug. 25. 18:41
11/17 A kérdező kommentje:
Rugjak be elotte? :D ezjo otlet.Nem vagyok kotekedos.
2014. aug. 25. 19:24
12/17 anonim válasza:
kis senki???Neked a felfogásoddal van a baj b+... Legyél pozitív nézd meg a túl a barátságon romantikus vígjátékot!És utána vegyél erőt magadon és keress egy csajt költözz fel pestre vagy egy nagyobb városba ha kell és ott tutira még hírből sem ismernek és ott vesd be magad.Am helyileg hova valósi vagy?Vagy melyik megye?
13/17 A kérdező kommentje:
Titok hova valosi vagyok :P
Sosem hagynam itt az allataimat meg a hazamat!!!
2014. aug. 25. 19:59
14/17 anonim válasza:
akk írj annyit hány lelket számlál a hely ahol laksz.(pl 2-3000 ember lakik a településen)
15/17 anonim válasza:
Am ez most komoly h egy haverod barátod sincs?Akk milyen emberekkel szoktál naponta beszélgetni?
16/17 A kérdező kommentje:
200-300 inkabb igy mondanam.
A testveremmel szoktam beszelgetni...Anyummal...Neha a szomszeddal.Ennyi.
2014. aug. 26. 15:27
17/17 anonim válasza:
Hát kajak sajnállak.Nehéz lesz úgy asszonyt találni.Gondolom lehet 20-25 jó korodbeli nő a faluba.Hát szerintem költözz el (nem kell pestre) de valami közelben lévő (20-40 km) minimum 5000 lelket számláló településre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!