Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normalis, ha valakinek nem az az elete szerelme, akivel leeli az eletet?
Van ehhez egy hasonló történet is.
Ha már házas, és megismered életed szerelmét, akkor elfelejted és leteszel róla mert házas vagy? És félsz elválni? És elfogadod a tényt, hogy sosem lehettek egymáséi?
Van aki nem és elválik....
Bennem is megtort valami a szakitaskor. Oriasi csalodas volt, hiszen mindent, de tenyleg mindent feladtam erte, ra alapoztam a jovot, es egyik naprol a masikra, teljesen varatlanul es felkeszuletlenul ert a szakitas. Hetekig csak fekudtem, a plafont bamultam, vagtam magam, meg a boltba is a szomszedom jart nekem, bar az sem erdekelt, ha epp napok ota nem volt kajam. Semmit nem akartam csinalni, nem motivalt semmi, nem lattam a jovot, mert csak benne gondolkodtam, es mindent, ami elotte erdekelt, amiert elotte lelkesedtem, kuzdottem, feladtam, mert a ketto nem ment egyutt. Nem tudtam elkepzelni sem azt, hogy mi lesz velem masnap,sem azt, hogy x ev mulva. Ketelkedtem benne, hogy fogok-e tudni egyaltalan nelkule elni...
A leirhatatlan fajdalom ellenere a mai napig jo szivvel gondolok ra, es igenis bevallom, elismerem, hogy soha senkit nem szerettem ennyire langoloan sem elotte, sem azota, es nem is fogok. Bevallom azt is, hogy a vele eltoltott ido volt eletem legszebb idoszaka, soha nem ragyogtam annyira, soha nem voltam olyan eros, energikus, boldog, mint akkor, es mar nem is leszek. Valami teljesen megvaltozott bennem. Imadom a parom, boldog vagyok, de mintha megkoptam volna... mar nem vagyok kepes olyan erzelmekre, mint mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!