Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a volt párotok még szerelmes belétek?
Figyelt kérdés
Együtt voltunk több mint 1 évig. Én szakítottam, mert nem éreztem, hogy szerelmes vagyok és kötődnék hozzá. Nagyon szeretem és tisztelem, mint embert, nem váltunk el haraggal. Pár hónap múlva nekem lett valakim, aki már 1,5 éve életem nagy szerelme. A volt barátomnak viszont még én. Nem tud elfelejteni meg írogat, hívogat, hogy megbolondul nélkülem. Én pedig nem tudom, hogy koptassam le úgy, hogy ne tapossak a lelkébe. Folyton bulizik meg iszok és bánt, hogy mindez miattam van. Ti mit tennétek?2014. aug. 25. 17:38
1/2 anonim válasza:
Amit tett velem azok után ne várjon tőlem semmit, örüljön, hogy néha-néha ha megkérdezi, hogy mi van velem, még válaszolok.
Te kérdésedre válaszolva: finoman mondd meg neki, hogy nagyon sajnálod, de nem lesz köztetek semmi, mert neked nem megy.
L
2/2 anonim válasza:
Már nem vagytok egymás életének része, szóval nem hiszem hogy rosszul kéne érezni magad. Vége lett, külön váltak az útjaitok, ezt már maga miatt csinálja.
Én megszakítanék vele mindenféle kapcsolatot, másképp nem fogja magát túltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!