Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány egyáltalán,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány egyáltalán, akinek nem vonzóak a négerek?

Figyelt kérdés
Nem értem miért vannak úgy oda a négerekért, nekem olyan lány kéne, aki undorodik a négerektől, de még sajnos nem találtam ilyet. Úgy tűnik mindegyik oda van értük, sajnos.
2014. aug. 25. 12:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Úgy látom valaki pipa lett, mert egy nigra lenyúlta a csaját :D
2014. aug. 25. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem vonzóak.
2014. aug. 25. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:

Csokikuki tetszik nekik, meg hogy a gecî kontrasztos fehér rajta, azt hiszik, hogy tejszínes csoki. :)

Amúgy ez ugyanolyan dolog, mint hogy engem is izgatnak bizonyos típusú néger csajok. Persze vannak ott is szépek és csúnyák is, de ezek pl mind bejönnek nagyon is:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Na ők pl. nem, de lehet csak mert már itt is válogatok, amúgy ők sem rosszak:

[link]

[link]

... de még őket is simám ágyba vinném!

Azt ne mond, hogy nem szépek és nem izgatóak!!!??

A férfiaknak ugyanúgy bejönnek a néger csajok ha szépek és szép a testük, mint a csajoknak a néger pasik, ha jóképűek és sportos a testük.

2014. aug. 25. 12:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem pl nem jönnek be, nem vagyok rasszista csak párkapcsolati szempontból nem tetszenek.
2014. aug. 25. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
Izgató dolog, ha egy fekete kezelget egy magyar lányt :)
2014. aug. 25. 13:10
 16/17 anonim ***** válasza:

13.

Akiket linkeltél, azoknak az első része félvér. :)

Egyébként nekem nem jönnek be a négerek, de szerintem rohadt nagy hülyeség elvárni a párunktól azt, hogy utálja azt, amit én is. Miért kell az, hogy undorodjon a négerektől? Ha veled van miért számít az, hogy kik tetszenek neki?

2014. aug. 25. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:
Kifejezetten taszít a sötét bőr, de a magyarokkal se vagyok teljesen kibékülve néha elszórtan látni egykét számomra normál/ jó arcberendezésű kinézetű pasit de cunamiként borítja el őket a di@zb@zák gyülekezete a kőutánzat fülbevalókkal, feszülős pólóikkal. Komolyan visszavágyom északra a skandináv vidékre :(
2014. aug. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!