Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem unjátok már a feministá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem unjátok már a feministák és a hímsoviniszták harcát?

Figyelt kérdés
Komolyan,annyira undorítóak!Miért kell egy embert lenézni csak a neme miatt,és következtetéseket levonni róla?Szerintem mindkét nemre szükség van a létfenntartásra,ahogy az állatvilágban is!Miért gyűlölték meg ennyire a másik nemet?

2014. aug. 25. 12:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
A hímsovinisztákat unom, a feminizmus viszont pont az egyenlőségről szólna, és nem a másik nem lenézéséről, szóval, amiről te beszélsz, az inkább a férfi gyűlölők csoportja. Őket meg nem kísérem figyelemmel. :D
2014. aug. 25. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

6.: A feminizmus nagyon sok jó dolgot elért, és mái napig szükség van rá (bár van néhány elég elvont törekvés is), DE hihetetlenül sok az olyan feminista nő, aki alapból minden férfiban az ellenséget látja (nem, nem olyan, 10es által leírt"csúnya-kövér" nő... bár érdekes ez az alsós színvonalú észrevétel; ez alapján Winston Churchill is csak egy ocsmány sipákoló idióta volt.. ja nem, ő férfi volt, szóval az más ;) )

Sokan feltételezik, hogy lenézik őt a férfiak; azt gondolják, hogy a férfiak ösztönlények, meg nekik nincs semmi gondjuk az életben stb..

Ez nem is olyan tipikus gyűlölet, hanem egyfajta világnézet. Ha ezen változtatnának azok a feminista nők, akikre érvényes, akkor sokkal hitelesebb lenne az eszme, amit állítólag hirdetnek...

És hogy a kérdésre is válaszoljak: engem már marhára untat ez az egész téma; minden sokkal egyszerűbb lenne, ha az emberek csak a saját életükben lévő gondokkal foglalkoznának.

2014. aug. 25. 16:50
 13/15 anonim válasza:
78%
A 11-esnek igaza van feministanak olyan embereket nevezünk akik egyenlőséget hirdetnek. Akiről ti beszéltek az nősoviniszta. A kérdésre válaszolva en nem unom, szerintem érdekes meghallgatni a különböző véleményeket. En feministanak valóm magam, mondjuk ez attól függ mit veszünk annak. En ugy vagyok vele, hogy a két nem egyenjogú, nem egyenlő, egyenjogú! Mert vannak dolgok amiket az egyik nem jobban tud, például a férfiak jobb katonák, a nők jobb pedagógusok, de ettől meg nem fog senki többet érni a másiknál.
2014. szept. 13. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:
82%

A feminizmus az egyenjogúságról szól, Emma Watson új beszéde elég jó bevezető a férfiak számára.

Az a nő pedig, aki nem feminista, sík hülye.

2014. okt. 2. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, én inkább úgy mondanám aki radikális feminista. Vannak olyanok akik nem akakrják kiírtani a férfiakat miközben a nők jobblétéért harcolnak (főleg Afrikában és a Közel-Keleten)
2014. okt. 3. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!