Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vannak itt feministák?

Vannak itt feministák?

Figyelt kérdés
Nagyon szívesen beszélgetnék a témáról. :)

2014. júl. 31. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Inkább csináld a vacsit.
2014. júl. 31. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Akad pár, ahogy észrevettem, de sajnos ez az oldal nem túl kulturált, ha ez a téma kerül szóba :(
2014. júl. 31. 19:43
 3/10 A kérdező kommentje:
2.: igen, látom
2014. júl. 31. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
Mindig röhöghetnékem támad, mikor szóba kerül valahol a feminizmus és hogy milyen reakciót vált ki a legtöbb pasiból... az a gyűlölet és az a kétségbeesés, ami kiül az arcukra...megfizethetetlen :D
2014. aug. 4. 15:34
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

igen, mert a feminista nők olyan beteg emberek, akik ahelyett, hogy önmagukon változtatnának, az egész női társadalmat akarják megváltoztatni...

Rendszerint az összes feminista nő külsőleg rettenet ronda, nőként annyit ér, mint egy száraz kifli.

Inkább pattognak, de a női nemhez semmi közük.

Jellemüket tekintve ezeket inkább agresszív férfiaknak mondanám, akik valamilyen oknál fogva nem operáltatták át magukat férfinak, inkább a többi nőt akarják megváltoztatni, hogy olyan selejtek legyenek, mint ők maguk, ami tükrözi a mérhetetlen egoizmusukat is.

2014. aug. 11. 00:50
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, gratulálok.

[link]

Azt meg kikérem magamnak, hogy minden feminista ocsmány, visszataszító lény; személy szerint azt gondolom, hogy Patrick Stewart kifejezetten "cuki" ;)

[link]

2014. aug. 11. 03:15
 7/10 anonim válasza:
68%
Vannak! Én is az vagyoook! :)
2014. aug. 25. 13:44
 8/10 anonim válasza:
17%

Vannak (jelen), de szerintem ne itt beszélgess, ez nem az a színvonal.

Én tumblr-ön szoktam olvasgatni.

2014. okt. 2. 17:44
 9/10 A kérdező kommentje:

A "tumblr-feminizmus" és a valódi feminizmus két különböző dolog. Ott sokkal kihegyezettebb, tele van buta érvekkel, nagyon ritka a valóban értelmes poszt.

És igen, vannak. Én is az vagyok.

2014. nov. 29. 16:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak, igen, lepontozzák a normális kommenteket.
2018. jan. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!