Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van lány akinek ez komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van lány akinek ez komolyan megfelel?

Figyelt kérdés

Nem merek párkapcsolatba kezdeni, nem merek ismerkedni sem.

Mindig mondják, hogy egy férfi legyen határozott, magabiztos, merész stb. Lennék is oké, de egy valami visszatart. A péniszem. Hogy néz az ki hogy játszom az agyam, aztán amikor meg szexre kerül a sor kiderül hogy egy 14-15 cm hosszú 3,8-4 cm átmérőjű farkam van.Valahogy nekem ez olyan ellentmondásos, vagyis égne a pofám és a lány is biztos meglepődne.

Vagy rosszul gondolom?

2014. aug. 25. 12:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
persze, nincs vele semmi gond, nekem megfelelne :)
2014. okt. 10. 23:55
 12/20 anonim ***** válasza:

Átlag FELETTI méreted van, 13 cm a magyar átlag.

Ez egy átlagos nőnek (a nők 70%-a) pont megfelel.

2014. okt. 19. 19:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszra nem szamitottam. Jo volna ha igy lenne tenyleg csak az ilyen atlagokban annyira nem hiszek. Jarok edzeni es bar en magam nem szoktam ott zuhanyozni ( mert 5percre lakom) es azert keves kis meretu peniszt latok. Nyilvan nem kukkolom de akarva akaratlanul latom. De koszonom a valaszt :)
2014. okt. 19. 20:51
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem a nyugalmi méret számít ám!

Akinek az nagy, az viszont izgalomban kevesebbet nő.

2014. okt. 19. 20:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen ez is igaz, ott a pont :)
2014. okt. 19. 21:31
 16/20 anonim ***** válasza:
Sosem fogsz egy értelmeset szexelni ha ilyenen stresszelsz.
2014. nov. 10. 20:30
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem a bevezetőd alapján, hogy 5 centit fogsz írni :D

neked teljesen átlagos, jó méreted van.

volt már 19 centis, és 12 centis farkú barátom is (kb ugyanazzal a 4 centis vastagsággal), és micsodacsoda, a 12 centissel jobb volt :D

nem minden nő szeretni, ha a méhszáját döngölik, de tövig mindenki szereti :)

kérlek a teljesen értelmetlen komlexusod miatt ne tedd tönkre magad

2015. jan. 4. 16:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt igyekszem akkor :)
2015. jan. 4. 16:49
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia :) Az én barátom 23 éves és 15 cm a farka. És imádom és nagyon jó vele szexelni! A farkad teljesen átlagos méretű, sajnos el van cseszve az egész dolog attól hogy pár nagyszájú rbanc jártatja a pofáját, hogy neki csak a 20+ kell, mert már úgy szét vannak dugva, hogy különben lebegteti a pinájukat a szél.

Bocs, hogy ilyen szabadszájú voltam, csak dühít az, hogy ilyen a köz által kialakult kép és emiatt a pasiknak semmi önbizalmuk nincs ilyen téren. A 15cms fark hidd el, pont tökéletes, isteni érzés, ha egy ilyet figyelmesen és jól használ az illető.

20/L

2015. jan. 12. 18:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt igazan hasznos volt :)
2015. jan. 12. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!