Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány akinek ez komolyan megfelel?
Nem merek párkapcsolatba kezdeni, nem merek ismerkedni sem.
Mindig mondják, hogy egy férfi legyen határozott, magabiztos, merész stb. Lennék is oké, de egy valami visszatart. A péniszem. Hogy néz az ki hogy játszom az agyam, aztán amikor meg szexre kerül a sor kiderül hogy egy 14-15 cm hosszú 3,8-4 cm átmérőjű farkam van.Valahogy nekem ez olyan ellentmondásos, vagyis égne a pofám és a lány is biztos meglepődne.
Vagy rosszul gondolom?
akkor mit szóljon az aki múltkor kiírta a kérdést a 8 centivel? és még azt írta mellé, hogy vékony...neked átlagos méreted van...és nem csak a méret a lényeg, hanem az is hogyan bánsz vele...
21F
Köszi az eddigi válaszokat.
Most olvasom vissza, nagyon hülyén fogalmaztam. Azt, hogy játszom az agyam nem gondoltam komolyan, csak mindig mondják hogy "legyél vagányabb". Csak emiatt valahogy nem merek. Így talán pontosabb.
Anatómia, 8-osztály: "Az emberi hüvely egy rugalmas izomcsatorna, mely a méhnyakat köti össze a vulvával.[1] Bár az anatómiában nagy az eltérés, a nyugalmi állapotban lévő hüvely hossza nagyjából 6–7.5 cm a külső falnál (elől) és 9 cm a hátsó fal mentén.[2] Nemi izgatás során mind a széltében, mind hosszában kitágul.[3] Elaszticitása lehetővé teszi, hogy nemi közösülés valamint a magzat szülése alkalmával kitáguljon.[4] A hüvely köti össze a felszíni vulvát a méhnél lévő méhnyakkal."
A G-pont pedig kb. a hüvely bejáratától 3 cm-nyire van. Nem a méret a lényeg, hanem a technika, csak a drága alulinformált férfiak stresszelik ezzel egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!