Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 22 éves csajként van még esélyem?
Figyelt kérdés
Szóval van még esélyem egy normális kapcsolatra, vagy furának tekinthetnek a pasik mert nem volt még párkapcsolatom.
Tiniként fiatalnak tartottam magam a pasizáshoz, húsz éves koromban elkezdtem ismerkedni és találtam is egy pasit, akivel 3 hónapig találkozgattam, de végül nem jöttünk össze. Azóta elment a kedvem a pasizástól, s inkább mással foglaltam le magam.
Mielőtt jönnének a megjegyzések, hogy biztos ronda vagyok, hát nem vagyok, csak nem vagyok az a szociabilis típus.
Mit javasoltok: normális kapcsolatra törekedni vagy eldobni az agyam és élvezni az életet azzal aki pillanatnyilag megtetszik?
2014. aug. 24. 22:11
21/22 Oleffin válasza:
Ismerős :))) én úgy 20 lehettem, addig nem vittem túlzásba a pasizást, csak skubbizz és úgy is látod akinek bejössz akadni fog böven ha csini vagy, venni fogják a lapot, engedd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!