Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lassan 22 éves csajként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 22 éves csajként van még esélyem?

Figyelt kérdés

Szóval van még esélyem egy normális kapcsolatra, vagy furának tekinthetnek a pasik mert nem volt még párkapcsolatom.

Tiniként fiatalnak tartottam magam a pasizáshoz, húsz éves koromban elkezdtem ismerkedni és találtam is egy pasit, akivel 3 hónapig találkozgattam, de végül nem jöttünk össze. Azóta elment a kedvem a pasizástól, s inkább mással foglaltam le magam.

Mielőtt jönnének a megjegyzések, hogy biztos ronda vagyok, hát nem vagyok, csak nem vagyok az a szociabilis típus.

Mit javasoltok: normális kapcsolatra törekedni vagy eldobni az agyam és élvezni az életet azzal aki pillanatnyilag megtetszik?

2014. aug. 24. 22:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szivesen nem ismernélek meg ,de szexelhetünk
2014. aug. 24. 22:16
 12/22 anonim ***** válasza:
aztmondja puszi xDDDDDD
2014. aug. 24. 22:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Én is 22 éves vagyok, és 4 hónapja jöttem össze a barátommal, ő nekem az első barátom, elötte 2 évig legjobb barátok voltunk
2014. aug. 24. 22:17
 14/22 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Szívesen mesélek ezekről a dolgokról ,mert ez kicsit komplexebb, írj nyugodtan, szerintem tudok segíteni.
2014. aug. 24. 22:19
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha majd eldöntötted nyugodtan szólhatsz, hogy kezdhetjük a kapcsolatot.
2014. aug. 24. 22:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Én is 22 évesen kezdtem. Szerintem törekedj normális kapcsolatra, de ne várd a szőke herceget fehér lovon.

Én normális kapcsolatot akartam, két év alatt összejött kettő rövid (1-1 hónapos) meg egy egy éves. Ahogyan érzed.

24L

2014. aug. 24. 22:25
 17/22 A kérdező kommentje:
10-es szívesen beszélnék veled.
2014. aug. 24. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:
Élvezd az életet. Miért? Nem azért, mert ez az érdekemben állna (bár ha tényleg jól nézel ki, akkor megeshet), hanem mert ez is tapasztalat egy komolyabb kapcsolat előtt, na meg azért, hogy ne 40 évesen törjön rád, hogy "most húzzon meg a fél város".
2014. aug. 24. 22:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne esélyed? Gondolom te is még diák vagy, diák rendezvényeken, egyetemen, fősulin lehet barátkozni, ismerkedni, még ha nem is pont párkeresés a célod, de ki tudja, lehet ott futsz a nagy Ő-be :)
2014. aug. 24. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:
miért ne lenne? indulj ki abból, hogy ha te létezel (márpedig a kérdés szerint igen) akkor nyilván léteznek hasonló emberek is, akik férfiak. csak meg kell őket találni! én a helyedben nem görcsölnék a dolgon. ha találkozol valakivel aki tetszik lépj, ez még nem jelenti azt, hogy "eldobod az agyad és élvezed az életet".
2014. aug. 25. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!