Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális a (volt) barátom, vagy szerintem is irtó bunkó volt?
Szerintem csak hangosan gondolkozott.. Gondolom véletlen..
Egy ilyen elszólást még meg lehet bocsájtani szerintem:o
De ha stabil a kapcsolatotok, csak beszéljétek meg, hogy neked ez rosszul esett, hátha elmondja mért mondott ilyet.
Érthető, hogy lefagytál, hiszen történt veled hasonló... (sajnos :( )
Lehet, hogy tényleg csak hangosan gondolkodott, bár a gondolatot sem értem, ha ott vagy neki te :/
Senki ne szólja le, vagy hasonlók. Elvégre Erőszakos bűncselekmény áldozata volt, és pusztán szavakkal is előjöhet belőle a félelem, az undor stb...
Nem lepődnék meg, ha ez lenne a kapcsolat vége.
Kérdező! Ha gondolod írj, adhatok pár tanácsot, ha szükségét érzed, vagy jó lenne kivesézni.
"Egy ilyen elszólást még meg lehet bocsájtani szerintem:o"
Nem tetszést, ellenvéleményt kulturáltan is ki lehet fejezni. Elszólás ide vagy oda, a bunkóság a gondolkodásban kezdődik. És a kérdésben említett, egy extrém paraszt kijelentés volt.
"most azt hittem, hogy benne bízhatok, erre ilyet hallani tőle nagyon szíven ütött."
Csak mert van egyéni véleménye a kirívó öltözetekről, az még nem jelenti azt, hogy megbízhatatlan a pali.
Irracionálisan gondolkodsz az a bajod! Sajnálom azt, ami veled történt, de próbált már meg logikusan szemlélni a dolgot, nem pedig érzelmekkel túlfűtve.
Ez pszichológia. Egyszerűen ilyen hatással vannak rád az ilyen kijelentések. Nem tehetsz róla!
Nem vagyunk a helyében, nem tudjuk ez hogyan hat rá legbelül. Teljesen érthető a reakciója!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!