Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokszor mondja azt hogy örökké együtt leszünk. Én nagyon szeretem őt, de ezt szerintem nem gondolhatja komolyan. Velem van a baj?
Nincs veled baj. Eléggé valószínű, hogy nem lesztek együtt örökké. Legtöbbször az első nagy szerelem, mindig megpróbálja elhitetni az emberrel, hogy de, mi igenis örökké együtt leszünk. Pedig nem.
Élvezzétek ki azt az időt amíg együtt vagytok, tartson az akármeddig is. :)
"ezt szerintem nem gondolhatja komolyan"
Miért ne gondolná komolyan?
"16 évesen nem is lehet túl nagy racionalitást kötni a szerelemhez.. álmodozik róla, de hiába mondogatja szerintem ha úgysem lesz így. legalább te már okosabb vagy kérdező, átlátod:)
"
Ez a világ eddigi legkorlátoltabb hozzászólása.
"Az "örökké" dumát majd akkor hidd el, ha vele öregszel meg. Én is hallgattam a barátomtól (aki lassan 21 éves) azt, hogy majd elvesz meg örökké együtt leszünk, most meg ott tartunk, hogy amikor találkozunk, egy puszit sem kapok, az utcán nem fogja meg a kezem, két méterre megyünk egymás mellett szó nélkül. Elhittem, folyamatosan csalódtam benne és igen, most már más mellett keresem a boldogságot..."
Érdekes. Csak a fene se érti, hogy ilyen viselkedéssel és hozzáállással miért nem tapsikolt örömében. Eléggé egocentrikus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!