Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit vártok el a fiúktól az alábbi felsorolás közül?
Tisztázzuk az elején, hogy én is lány vagyok, csak kezdem úgy érezni, hogy nekem túl nagyok az igényeim a fiúkkal szemben. És kíváncsi vagyok, hogy lánytársaim hogyan vélekednek erről. Az alábbiak közül mik azok, amiket feltétlen elvársz egy fiútól (vagy legalábbis kiemelkedően fontosnak tartasz)? Elég sorszámot írni. :)
1. Legyen hűséges, tehát ne csaljon meg, ne is flörtöljön mással, csak te érdekeld párkapcsolat szempontjából.
2. Te legyél a legfontosabb személy életében a családja után és/vagy mellett.
3. Legyen változatos, ne unalmas személy. Hirtelen jött helyzetben vagy vészhelyzetben legyen talpraesett.
4.Legyenek életcéljai, továbbtanuláshoz/munkához motivációja, és esetleg valami normális hobbija, pl. sport.
5. Legyen egy kis humora is. Ehhez a ponthoz sorolnám, hogy ne káromkodjon sokat. Sokszor nyilván jól esik és poénos, de ne legyen kötőszava a "b+".
6. Törődjön veled sokat, legyen figyelmes, gyengéd, romantikus, türelmes, aggódó, bátor, huncut. De adjon szabad teret is, hogy te is élhesd az életed.
+7. Azért legyenek szexuális igényei is:D
Miután ezt elolvastátok, szerintem komplett idiótának tartotok, de úgy érzem, ezek alap é természetes dolgok (legalábbis a nagyja biztos.). És tudom, nagyok az elvárásaim, de én ezeket azért várom el a fiúktól, mert ezeket én is megadnám annak, akit szeretek. :) És nem hiszem el, hogy nincs olyan fiú, akiben minden megvan, amit szeretnék, tehát nagyjából ez a hét pont + egy viszonylag jó külső.
Ti, lányok, mennyire értetek egyet? Melyik ponttal nem, melyikkel igen? Ha van rá időtök, akkor indokoljatok is! Köszönöm! Szép estét! :)
L
Ezek teljesen korrekt elvárások. A hatos kicsit tág lett abból nem biztos, hogy mind megvan egy férfiban-
DE
A probléma a következő, a ti igényeitek nem állnak meg itt. Ugyanis rengeteg ilyen srác lapul minden nő barátzónájában, akit nem hogy férfi, de emberszámba sem vesztek. Sajnos igaza volt a kutyás válaszolónak, olyanok számotokra ezek a férfiak mint a kutyusok. Tök jó, ha ott vannak és ki lehet őket használni, de kapcsolatra már nem kellenének.
Ráadásul az igények általában nem állnak meg itt. Legyen a hapsi minimum diplomás, igaz, hogy a csajnak még diplomája sincs, vagy van valami büfé-ruhatár papírja de derogál neki olyan férfival járni aki lehet, hogy egy év múlva már orvos, vagy mérnök lesz, de jelenleg NEM diplomás. Aztán minimum legyen olyan az arcunk mint a legjóképűbb sztároknak, és olyan a testünk mint egy görög istennek, hiszen aki nem kigyúrt izomtibi az nem ember... hanem mi is? Ja igen, kutyus. Aztán legyen ha jó fizetésünk nem is de sok pénzünk, mindenképpen, legrosszabb esetben anyuci-apucitól. Ó és minezek mellé legyünk a társaság középpontja partyarcok, mert mint tudjuk aki nem egy extrovertált partyarc, az kutyus.
Igen ezek amiket leírtál nem nagy igények, de ha csak ennyi lenne már ezer éve boldog kapcsolatban élnél, mert csak a saját ismerettségi körömben rengeteg ilyen magányos férfi van, szerintem a te környezetedben sincs ez másképp. Kár, hogy ők számotokra nem emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!