Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Nyálas" ez a felsorolás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nyálas" ez a felsorolás? Örülnétek neki?

Figyelt kérdés

12 dolog, amit imádok Benned !

1. Azt, amikor elköszönéskor egy aranyos "sziát" suttogsz a fülembe.

2. Azt, amikor fogat mosunk és még fogkrémes szájjal, egy puszit nyomsz az arcomra.

3. Azt, amikor csak fekszünk egymás mellett és Te, mint egy kisgyerek szorosan magadhoz szorítassz.

4. Azt, amikor egész nap, engem vársz otthon, és a kis asztalodra van készítve minden; csak várod, hogy belépjek.

5. Azt, amikor zárom az ajtót és jót mosolyogsz azon, ahogy babrálok a kulcsokkal.

6. Azt, amikor az én ágyamban nyom el az álom és én csak nézlek Téged.

7. Azt, amikor az arcomat simogatod és közben a szemembe nézel :"-Mi az?-Semmi!"

8. Azt, amikor a konyhában ülünk kettesben és jóízűen majszolsz valamit, szépen az asztal fölé hajolva.

9. Azt, amikor a buszmegállóban állva várjuk a buszt és Te a fenekemet takargatod, hogy senki meg ne lássa.

10. Azt, amikor a trolin még oda sem értél az ajtóhoz, de máris hátra nyúlsz, hogy újra megfogd a kezem.

11. Azt, amikor nevetsz valami butaságon, mégis aranyosan próbálod leplezni.

12. Azt, amikor olyan vagy, mint egy kisgyerek, aki zavarában nem tudja, mit mondjon.

Az érzelemszegény idióták válaszára nem vagyok kíváncsi! Köszi!

2012. febr. 14. 20:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem egyértelmű, hogy csaj vagy vagy srác, mert:

4. Azt, amikor egész nap, engem vársz otthon, és a kis asztalodra van készítve minden; csak várod, hogy belépjek.

9. Azt, amikor a buszmegállóban állva várjuk a buszt és Te a fenekemet takargatod, hogy senki meg ne lássa.

Egyébként nem nyálas.

Ez a nyálas:

jaj úgy cejetjeeeek oan édiwaaagy!44négy! meghalokha nem wagy az enyém örökreee!!

2012. febr. 14. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos :) A 4.est viszont én sem értem, bár lehet hogy Ő tudni fogja hogy miről van szó.
2012. febr. 14. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én elég nyálas típus vagyok, de ez elég távol van tőle, sőt még meg sem hatott! Nem tetszik a felsorolás.... bocsi
2012. febr. 14. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg aranyos, és egyáltalán nem nyálas, de valahogy kicsit fura nekem , olyan mintha anya-gyerek kapcsolatról lenne szó.

Nem savazás, tényleg olyannak érzem.

2012. febr. 14. 20:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

A 4.pontról nekem valami az jött le: hogy az asztalkán valamiféle szexuális segédeszközök vannak kikészítve...

Nem rossz maga a szöveg, nem nyálas durván. ha fiú vagy és fiúnak írod: tökéletes!

2012. febr. 14. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez annyira aranyos!!! :) És amíg végigolvastam végig az én szerelmem járt az eszemben :)
2012. febr. 14. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A 4.-ről nekem a gumi, pzs, törlőkendő triumvirátus jutott eszembe... De ez biztos engem minősít.

Egyébként sztem aranyos. És neki nyilván jelentenek ezek valamit, nem úgy, mint nekünk. Ha a leírt dolgok nekem is szép emlékek lennének, akkor örülnék egy ilyennek, igen.

2012. febr. 14. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

3. mint egy kisgyerek? ez a hasonlat nem tetszene

4. kíváncsi lennék mi van azon az asztalon :D

7. ezt mi is szoktuk csinálni :)

9. na ilyet nem láttam még, ez furcsa szerintem

a többi szerintem rendben van

2012. febr. 14. 22:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy érti a kérdező a 9-est, hogy a barátja átkarolja hátulról a megállóban és úgy várják a buszt.
2012. febr. 15. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!