Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy plasztikai műtét javítana az életemen?
Figyelt kérdés
Leszögezem, pasi vagyok. Évek óta depressziós vagyok amiatt, ahogy kinézek. Nem érzem magam elég helyesnek egy számomra vonzó nőhöz, semmi önbizalmam. Konkrétan van egy arcvonásom, ami úgy érzem, hogy lerontja az arcom esztétikusságát, és komolyan gondolkodom, hogy plasztikai műtétnek vessem alá magam.
Viszont azt is hozzáteszem, hogy mások azt szokták mondani, hogy nincs velem semmi baj. Ennek ellenére nem igazán szoktam érdeklődést, viszonzást érezni a csinosabb lányok részéről. Szerintetek ha a műtét mellett döntenék, az javítana az életemen?
2014. aug. 24. 20:29
11/12 A kérdező kommentje:
Ezt az elektromos borotva dolgot mondjuk nem tudom, de én már utánanéztem pár helyen, hogy mit lehet tenni az erősebb arcszőrzetért, és mindenhol azt írták, hogy semmit, vagy kinő magától, vagy ez van.
2014. aug. 24. 21:57
12/12 anonim válasza:
Hát igen, a vágástól nem fog jobban nőni semmilyen szőrzet. Ez csak a fűre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!