Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ezért egy "gáz"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezért egy "gáz" ember vagyok?

Figyelt kérdés

Már rég nem élek tarsadalmi életet.Nem tudok nyitni az emberek felé.Regota egyedul vagyok.Reszben elfogadtam,hogy nem lehet senkim.

Arra gyüjtöm a pénzem,hogy egyszer egy csaj legyen velem pár napot.Csok,szeretet,egymással alvas stb.

Szexre nem vagyom.Tobb okbol sem,(ha a csaj vonzodna irantam akkor persze,megtortenhet).Ezutan a par nap utan,vegre ugy érzem megnyugszom majd.

Talalhatok szerintetek erre majd valakit?Vagy gaz vagyok,az egesz kerdesemmel eggyutt?

2014. aug. 24. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Próbálj újra ismerkedni.

Ha megtetszel egy lánynak és szeretne veled lenni, akkor nem fogja azt érezni, hogy rabolod az ilyet, sőt! :) És ha megtalálod őt, akkor nem kell fizetned azért, hogy veled legyen.

2014. aug. 24. 18:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi az oka, hogy állításod szerint nem "lehet" senkid?
2014. aug. 24. 18:00
 13/18 A kérdező kommentje:
utolso,hosszu lenne le irni.Nem foglalkozom vele,mert en tudom,hogy senkim se lesszs.
2014. aug. 24. 18:08
 14/18 anonim ***** válasza:

még egy bolond...

igen, gáz vagy

2014. aug. 24. 18:43
 15/18 A kérdező kommentje:
ma 18:43 koszonom.
2014. aug. 24. 19:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor legalább privátban írd meg légyszi, mert érdekel. Betegség? Mi lehet ez?
2014. aug. 24. 19:33
 17/18 anonim válasza:
Nem vagy sem "gáz", sem bolond (aki ezt írta rá inkább igaz), s ne gondold, hogy sokaknak nincs hasonló problémája; s az sem igaz, hogy nem lehet változnod. Ezt te nem "tudod", hogy nem lesz senkid, ez nem egy tény, hanem egy döntés: "nem lesz senkim, kész." Miért? "Mert nem akarom." Miért? "Mert nem bírom elviselni a csalódást, a fájdalmat, s inkább visszahúzódom." Mert azt gondoljuk, hogy tökéletesnek, sebezhetetlennek kell lennünk. Hidd el, nem lehetetlen a változás, csak lassan kell, s ehhez nem felesleges egy szakember, aki egyszerűen csak segít kívülről látni a helyzeted, s egyengetni az utad...
2014. aug. 25. 19:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso.....De mar fel adtam.Kinoztam sokat magam,de csak ennyire tellett.En tudom,hogy mik a problemaim.....Es ezekkel nem lehet mar eggyutt elni.
2014. aug. 25. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!