Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok egy nagy közösségi ember, ezért kérdezném hol tudok rendes nőkkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Netes társkeresők kilőve, pont ezeken nem lehet találni rendes lányt.:( Mit tegyek, ha utálom a diszkókat és nem szeretnék ilyen helyeken ismerkedni?2014. jan. 12. 23:28
1/6 pixie.cute válasza:
Lehet furcsán hangzik, de Chat oldalakon tök jól el lehet beszélgetni emberekkel, barátkozni és még esetleg. .) Vagy bármilyen közös érdeklődési kör alapján.
2/6 A kérdező kommentje:
Chat oldalakon? Hát a chat.hu-t néztem, de az tele van gyogyósokkal.:D Nem azt mondom, hogy mindenki az, de a 90% biztos így ott is hagytam. Más chat oldalt még nem próbáltam. Te melyiket ajánlod?
2014. jan. 12. 23:33
3/6 pixie.cute válasza:
chat.hu... 6 éve fent vagyok, és tök jól elbeszélgetek emberekkel. :D Rengeteg barátra leltem ott... Bár bármennyire hihetetlen /amúgy meleg vagyok/... én egy társkereső oldalon találtam rá egy komoly kapcsolatra, ami majdnem két évig tartott. Nem nehéz társkeresőn találni, hidd el neked még könnyebb. .) Csak igazán meg kell ismerni az embert.
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy én nőkkel szeretnék ismerkedni az meg nem olyan egyszerű, mert neten csak egy fénykép vagyok és vagy visszaírnak vagy nem, de utóbbi a jellemzőbb sajna, pedig nem vagyok ronda, de nem vagyok egy Arnold Schwarzenegger alkat sem.:D
2014. jan. 12. 23:58
6/6 hosszúhajú válasza:
rendes lányok rendes helyekre járnak. színház, komolyzenei koncert, kiállítás... - tudom, nem ismerkedésre találták ki, de ott legalább esélyed van normális lányokkal élőben találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!