Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú vagy lány akit felizgat a tornanadrág és a tornadressz?
Figyelt kérdés
2014. aug. 24. 15:39
7/10 anonim válasza:
Kedvencem a tornadressz. Majdnem olyan, mint a fürdőruha. Nagyon szexi.
8/10 anonim válasza:
Magyarországon a tornadressz kedvelő fiúk/férfiak és a nők/lányok arány kb 100:1-hez
A fürdőruha és a tornadressz anyagában majdnem azonos, minimális eltérések vannak az is inkább csak a fazon és a szín.
Ehhez képest a lányok olyan picsogásos balhét kivernek
a tornadresszre, hogy ihajja csuhajja. (pedig azt pont testmozgára fejlesztették)
Ellenben a fürdőruhában olyan segg és punc! táncot lejtenek a strandon az argus szemeket meresztő 50-60 éves szőrös kéjjencek előtt hogy azt már Kovi is megirigyelné.
Külföldön persze alap a leggings, és a lányok gyűjtik a dresszeket, imádnak benne lenni. lásd youtube tonnnányi videó.
Ne is csodálkozzon senki hogy csökken a gyerekszám.
Ilyenek nálunk a lányok.
9/10 anonim válasza:
Igen a tornadressz, nagyon szeretem van is három a ruhatárban,aláöltözetként viselem, vagy pedig fürdéskor,és van alvásra is hosszú is
10/10 anonim válasza:
Igen! A tornadressz számomra nagyon izgalmas. Imádom a nőkön. De én is olykor olykor bele szoktam bújni, magamon is nagyon szeretem. A póló alatt szoktam viselni. Vagy ha nincs idehaza senki akkor abban szoktam aludni is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!