Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én mindenkinek csak szexre kellek?
Kedvesnek, aranyosnak, jófejnek és nem utolsósorban szépnek tartanak a srácok akikkel eddig ismerkedtem, de kapcsolat sosem lett semmiből eddig. Max szex, barátság extrákkal... Mindig azt mondják ,,nem alakult ki a dolog...,, lassan kezdem feladni a párkeresést. Velem lehet a gond vagy a pasikkal? Sosem volt még rendes kapcsolatom, de már nagyon szeretném ha viszont szeretnének.
19/L
Még naív vagy. Egy szűz fiú bármeddig képes nyomulni, csak, hogy elveszítse a szüzességét. Mondhatott bámit neked, ha ennyi ideig nyomult csak a szex miatt 99%- hogy szűz volt.
A határozatlan lányok kb. prédák az ilyen gyökereknek. Állj a sarkadra. Keress olyat aki járni is akar veled. Nem gáz ezeket a dolgokat megbeszélni. Van erre lehetőség az alatt a fél-egy év alatt. Meg kell tanulnod azt is felismerni ha hazudoznak. Tudom, hogy eltart ez egy ideig, de majd belejössz.
2 volt akinek úgymond,, megadtam magam,, de sokan próbálkoznak, náluk leveszem elsőre h mit akarnak....
Sohasem voltam naív
Nekem 6 ilyen ismerosom van, akik csak szexre kellettek. Azert mert a kulso szep, de belul semmi. Nem alkalmasak kapcsolatra. Viszont a palik egy resze kihasznalja ezt.
Voltak olyan lanyok akiken egy egesz barati kor vegig ment a vegere. "lyuktesosagok" szulettek a harmasokban meg ilyenek. Ez ilyen esznelkuli oszton dolog.
Amugy kicsit bizarr, hogy egyes fiuk szemeben egyes lanyoknak annyi erteke van, mint egy zsepinek amibe rejsz utan torolne.
A lanyoknak kevesebb MTv kellett volna nezniuk (nem a magyar1) hanem ertekekesse valni. A sracok meg csak sracok. Ha nincs kapcsolat miert ne tennek meg.
Ez persze vonatkozik lanyokra is.miert ne. Mindent lehet csak nem minden hasznal. Altalaban az a hibas ilyen esetekben aki hamarabb hisztizni kezd.
Ez csak az en ismeroseim. Nyilvan te nem ilyen vagy, lemerem fogadni. Akkor meg egyszeruen csak befogtal ket eselyesen szuz- kitarto fiut. Lepj tovabb. Legyen tartasod. Legy ertekes. Legy pozitiv. Valtoztass magadon. Valtoztass a helyzeten. Te eleted, a sorson kivul csak neked kene befolyasolnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!