Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik ilyen sokan a melegházasságot? Miért zavarja másokat, hogy ki kivel házasodik?
Épp ezt az elnyomást mondtam, hogy nem örülhetnek feltételek nélkül a boldgoságuknak, mert mindig lesz több olyan, aki kivetnivalót talál benne/bennük, ergo pont az ilyen megnyilvánulások miatt nem lesznek egyenrangúként kezelve a közeljövőben.
Egyébként hetero nő vagyok :)
Én teljesen nőies hosszúhajú, szoknyás-magassarkús, meg-nem-mondanád-rólam leszbi vagyok. Ezt a 19-es kommentje miatt írom :D
Neveltetés stb. stb.
A szüleim teljesen átlagos hetero házaspár, nem is váltak el ráadásul, 20 éve együtt élnek :D Van jó apaképem vitt szánkózni, megtanított biciklizni meg minden apás dolog, van jó anyaképem, hazavitt ebéd után óvodából, mindent meg lehet vele beszélni, sőt nálunk minden nap főtt kaja van amit ő főz, a leggondosabb anya aki létezik. Szóval szuper gyerekkor pipa :D
Nem zaklatott senki, nem erőszakolt meg senki, semmi hasonló nem történt velem szerencsére, de leszbikus vagyok. És a legtöbb leszbikus pont ilyen :D Na jó azt elismerem, hogy sokan elég pasisak, de ez kb. a fele.
Viszont ez nem preferencia, ahogy valaki írta, hiszen a hetero lét sem az, nem azért fekszik le egy hetero pasi nőkkel, mert a nőket jobban szereti mint a pasikat. Hanem mert alapjában a nőkhöz vonzódik szexuálisan (és érzelmileg.) A férfiakhoz meg egyáltalán nem. Micsoda meglepetés :D
Na velem ugyanez a helyzet. NIncs bajom a férfiakkal, vannak férfi barátaim (2) de nőkbe szeretek bele. Ennyi.
Ezt a ne házasodhassunk dolgot én se értem, hiszen azért, mert mi házasodhatunk, mindenki más is házasodhat, senkinek a jogai nem sérülnek :D Azt megértem, hogy egyházi esküvőt nem tarthatnánk, de az logikus is.
Az, hogy az állami tilos, az meg teljesen abszurd és logikátlan, mert még egyszer mondom, senki jogai nem sérülnének csak azért, mert én törvényes kötelékben élnék a barátnőmmel. Azért ellenzik talán mert az most menő. Nem tudom :D
És kérdező, engem pont nem érdekel, hogy mit engednek, és mit nem. Vannak magánklinikák, ha a barátnőmmel 6 évig kell spórolni, akkor is megoldjuk a gyerekkérdést, az állam meg le van ejtve :)
Szóval fel a fejjel, általában 50 év csúszásban vagyunk a nyugattól, nyugdíjasan házasodhatunk, ha szerencsések vagyunk ;) De ha nem, attól még szerethetjük egymást, és akár jobb életünk is lehet, mint azoknak, akik egész nap ránk köpködnek :D
20/L/L
Lol Csobán nem biológus, akkor nem írna ilyen marhaságokat. homoszexualitás ugyanolyan szükséges része az evolúciónak, mint a heteroszexualitás. Nem véletlenül maradt fent és rögzült egy állandó százalékos gyakoriságon több ezer fajnál. Bővebben: [link]
a kérdésre válaszolva: azért ellenzik, mert önzőek. Csak maguknak akarnak jogokat, másnak nem.
"Imádom hogy ha nem kérdező álláspontján vagyok akkor a földig lepontoznak, mindenki másnak meg menjen a zöld. Remek mentalitás ;)."
Azért pontozzák le a hozzád hasonló embereket, mert az unalmas, 200-szor megcáfolt, gondolkodás leghalványabb szikráját is nélkülöző melegek elleni érveket fröcsögitek továbbra is. Ezek senkinek sem hasznosak.
Ilyen téren a homofóbok szégyellhetik magukat. Nem tudom, hogy miért bántja ennyire őket az, hogy 2 ember boldogan szeretne együtt élni, házasságban.
És itt most SENKI ne jöjjön a házasság, mint jogi kategória, vagy egyházi fogalom magasztalásával, meg istenítésével, amikor a házasságok 70%a pár éven belül válással végződik....
Csak egyet nem értek. Rendre olvasok felnőttektől is olyan hajtépő baromságokat, hogy a melegházassággal kapcsolatban azt írják, "csak nehogy kötelező legyen". Basszus na EZÉRT utálja az emberek többsége a homofóbokat, mert ennyire nem bírnak gondolkodni. Mi az, hogy kötelező? Miért, a heteroszexuálisok közötti házasság a melegek számára kötelező? Egyáltalán van olyan ember, akinek a házasság kötelező? Ilyen baromságot nem is értem, hogy tud valaki nyugodt szívvel, teljes magabiztossággal mondani, és utána akkor még meg van sértődve, ha valaki ismeretlenül jogosan leostobázza.
ha nektek nem tetszik a melegek közötti házasság, akkor mit foglalkoztok vele? Én meleg vagyok, mégsem állok neki mocskos stílusban a természet törvényeivel dobálózva szidni a heteroszexuálisok közötti házasságot, mert bizony maga a házasság fogalma is emberek által kreált dolog, a természetben ilyen soha nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!