Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ellenzik ilyen sokan a melegházasságot? Miért zavarja másokat, hogy ki kivel házasodik?
Mert az emberek többsége szemellenzőt hordva néz előre, mindenről van egy véleményük, amit nem lehet készérvekkel sem megdönteni. Nem tudom, miért fáj nekik mások boldogsága, mitől rosszabb nekik ha egyneműek is összeházasodnak, tekintve hogy az égvilágon semmi közük hozzá, és semmilyen hátrányuk nem származik belőle.
Nem értek a genetikai blablához, de szerintem tök mindegy, hogy porszem került-e a gépezetbe (avagy ahogy a nagyokosak mondjak, betegség-e vagy természetellenes) és emiatt vonzódnak a saját nemükhöz, de ettől még ugyanolyan emberek, mint a heterók, ugyanolyan értékekkel rendelkeznek, egyenrangú személyek. És ha valakiben felmerült volna, hogy esetleg a melegek miatt kihalna az emberiség, nos, szerintem előbb fogunk megdögleni valamilyen járványtól vagy természeti katasztrófától, de ha mégsem, akkor is megoldható a dolog anélkül, hogy folyton szapulnák a homoszexuálisokat.
Én csak annyi biztatót tudok mondani, hogy ne törődjetek mások undorító véleményével, és bár elkeserítő, de több száz év kell ahhoz, hogy teljesen elfogadják a melegeket, és akkor az sem fog undort kelteni másokban, ha meleg párok gyereket fogadnak örökbe. A heterók is rohadtuk el tudják cseszni a sarjaikat, szóval nincs ezzel sem gond.
Értem az álláspontodat, viszont pont ezért kéne mindenkinek elfogadnia, hogy igen, vannak melegek, akik szeretnének normálisan gyereket nevelni. Elhiszem, hogy ez eleinte hipehupás és még a gyereket is bánthatják emiatt, de valahol el kell kezdeni, különben a melegek örök életükre el lesznek nyomva, úgy meg senki nem akarna élni. Ha mindenki felvállalná hovatartozását, könnyebb dolguk lenne, szerintem.
Az pedig szerintem hülyeség, hogyha a gyerek azt látja hogy két nő vagy két férfi a szülője (gondolom egyik ilyenkor is anyu, másik apu), akkor a saját nemükhöz fognak vonzódni. Ez szüeltéskor dől el, nem a világ alakítja ki benne (pl sokaknak már óvodában van kis szerelmük, pedig akkor még igazából azt sem tudják, mi is az). Én speciel kb 10 évesen láttam először összemelegedő meleg párt, először furcsálltam is, hiszen heteró családban nőttem fel, de ahogy telt az idő, elfogadtam, hogy ilyen is van, és mivel empátiában nem szenvedek hiányt, bele tudok képzelni magam az elnyomott, szorongásokkal teli életükbe, amit a mai társadalom miatt éreznek és kényszeredettek élni.
Sajnos több helytelen pontja is van az állításaidnak. A homoszexualitás nem születéskor dől el, ikerkutatások alapján kb. 30% a genetikai faktor, a maradék 70% a neveltetés és a környezet hatása. Tehát maximum egy hajlamot örökölsz, de hogy ez milyen mértékben fejeződik ki benned, az már a környezeti hatásoktól függ.
A másik tévedésed az, hogy a melegek el vannak nyomva. Ha végignézed a történelmet, a homoszexualitás manapság virágkorát éli. Vannak közösségek, ahová járhattok, vannak szervezetek, akik képviselnek titeket, de ez semmit nem változtat a tényen, hogy a homoszexualitás nem egy preferálandó állapot, éppen úgy, mint semmilyen más szexuális vágy -> ha nekem mindenem lenne a swingerezés, találnék swinger klubbokat, ahova járhatnék, de nem nevelném a gyerekemet arra, hogy swingerezzen, ugyanez a helyzet az anális szexszel, a BDSM-mel és minden ilyesmivel, ezeket lehet csinálni a gyerek háta mögött. Viszont egy meleg párnak nincs esélye arra, hogy ne nevelje a saját preferenciáját a gyerekbe, mivel nem tudja elrejteni, a gyerek ebben a környezetben nő fel, ami 70%-kal beszáll a végén az orientáció kialakulásában nála. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mit kapna a többi gyerektől, stb. Nem jó, hogy utálnák és csúfolnák érte -> ez nem helyes, de nem tudsz mit tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!