Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok recskázás befolyásolja a későbbiekben majd a szexet?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, van mikor naponta 2x is, de legtöbbször csak 1x recskázok, kb olyan 5-10 perc alatt szoktam elmenni, bevallom 14 éves korom óta naponta. Sajnos csajoknál nincs nagy szerencsém ezért csinálom.2014. aug. 23. 01:34
1/14 anonim válasza:
Az intelligenciád egyenlő a semmivel, de én már csak röhögök. :D
2/14 anonim válasza:
Uhh, látom te nem lettél felvilágosítva!
Öregem, a recskázás normális dolog. Én 10 évesen kezdtem. :)
3/14 anonim válasza:
próbáld meg hosszabb időre elnyújtani mert ha a szervezeted hozzászokik az 5 perxhez az később kellemetlen lehet ;)
4/14 anonim válasza:
hát amíg csajozás helyett csak a ceruzát hegyezed, ne számíts nagy dolgokra
5/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy normális dolog, mindenki más, így mindenki más "időben" kezdi el.
Azt úgy érted hogy amikor el akarok menni, hadjam abba pár másodpercre?
2014. aug. 23. 01:44
6/14 A kérdező kommentje:
1:42 nem mindenki szerencsés a csajoknál, én sajna ebbe tartozok. Kb olyan csajoknak jövök be, akik nekem nem. :/
2014. aug. 23. 01:47
7/14 anonim válasza:
És miért is muszály 16 évesen már kúrni a lányokat? Még tini vagy öcsém.
8/14 anonim válasza:
Legalább nyújtsd el fél órára de akár egy órára is a recskázást,hogy a későbbiekben ne legyen gondod!
Elszorításos módszer tökéletes rá.Lényeg hogy ne lőjjön a puska!
9/14 anonim válasza:
20-22 éves korig nem káros. Később lehetnek gondok belőle.
10/14 anonim válasza:
A recskázás önzővé tesz. A sok recskázás még önzőbbé. Másrészt máris függő vagy, nem tudsz szabadulni tőle. Egy ismerősömnek a sok recskázás miatt 45 évesen már fel sem áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!