Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet belőle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet belőle valami? Lent

Figyelt kérdés

13 vagyok.nagyon tetszik egy családi ismerősünk fiú 19 éves ( én lány vok ).mikor nálunk volt,játszottunk és azt mondta h nagyon cuki vagyok.nekem nagyon tetszik ,neki nincs bnője,de nem merem f b - on bejelölni és megkérdezni tőle .bejelöljem??? Szerintetek hogy fogadná?kérlek segítsetek,ez nem kamu,ne jelentsetek miatta,mert sokat gondolok a fiúra segitsetek.

Ja és ijen "tanulj/ne ezzel foglalkozz" trollokk kerüljenek , csak aki télleg akra segiteni az irjon.

koszi <3 13/L

2014. aug. 22. 19:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
13 évesen egy 16 éves srácba voltam szerelmes, és amikor elmondtam neki, hogy mit érzek, akkor azt mondta, hogy aranyos meg kedves vagyok,de neki többre van szüksége, mint amit én tudok adni, ha érted mire gondolok. Akkor gondold el, egy 19 éves srácnak meg pláne.
2014. aug. 22. 20:32
 12/18 A kérdező kommentje:

szentem meg nem.az eggyik oszt.tálytársam húga 11 és egy 16 éves tetszik neki.sokat írnak fb-n,de a fiú nem tudjA,hogy a csak csk 11.

szal a kor miért számitana?????csak aza gond,hogy aki nekem tetcik, az tudja, hogy én 13 vagyok.és a pasiknak viszont számit a kor.

2014. aug. 24. 11:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Na, hasonló esetem nekem is volt, mint amit írsz, kedves kérdező. 15 éves voltam, közelebb a 16-hoz, mint a 15-höz, amikor egy kiránduláson eléggé rám hajtott egy csaj. Kinézett 13-14-nek, már majdnem összejöttünk, amikor a barátnője (akivel már régen jóban voltam) elmondta, hogy 11 éves. Elég kellemetlen volt, bár nem volt semmi köztünk még. Kicseszésnek éreztem volna, ha többet nem beszélek vele, úgyhogy beszéltünk, sőt találkoztunk is, de egyértelműen megmondtam, hogy csak barátság. Ennek ellenére kitalálta, hogy megmutatja a fényképalbumokat (volt vmi alkalom, ami ürügynek szolgált), erre "véletlenül" egyszer csak előkerül egy meztelen kép... Persze eljátszottam, hogy elhiszem, hogy véletlen, és megint megmondtam, hogy csak barátok vagyunk. Utána pár hónappal talált egy másik idős fiút, aki belement vele a kapcsolatba, azóta nem beszéltünk.
2014. aug. 24. 13:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szóval igenis számít még a korkülönbség, ha valaki ilyen fiatal.
2014. aug. 24. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Hat szetintem meg varj a dologgal, bejelolni bejelolheted tok nyugodtan.Mert ha most megnezed egy 19 eves srac mar alltalaban el szexualis eletet ha meg még nem akkor szeretne, te meg meg ehhez eretlen vagy es fiatal...ha 15-16 leszel az mar siman jo:)
2014. aug. 29. 07:24
 16/18 anonim válasza:
Szerintem maradjatok csak barátok, max jelöld be, de nem hinném hogy komolyabb lehet a dolog 19/L
2014. szept. 1. 09:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Ebből nem lesz több barátságnál, főleg hogy családi ismerős. Lépjél túl.
2014. szept. 13. 22:50
 18/18 anonim válasza:
Nyugodtan jelold be. De azt nem gondoltad komolyan esetleg lehet valami koztetek? Olvast el a kerdesed! Te 13, o 19
2014. nov. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!