Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogyan csinálják a lányok, hogy bármit is követnek el, mindig mi (fiúk) jövünk ki belőle rosszul?
Na, ahogy én látom, talán jól talán rosszul:
Elvileg a nyugati világ "patriarchális" társadalom, tehát a férfi "hordja a nadrágot" egy párkapcsolatban, családban. De bármennyire is akarjuk mi férfiak, hogy ez így legyen, nagyon nem így van. Jöhetne most itt egy "egyenlőség" duma, ami nem is lenne rossz, viszont:
Gondolom mindenki észrevette, már a suliban is, hogy akármennyire is "én vagyok a menő csávó, meg az alfahím" az osztályban, haveri közösségben, mégis dilemmázunk, ha egy lány megtetszik, és többet látunk benne egy egyszerű numeránál (tehát kapcsolatot szeretnénk). Az ok pedig: tudat alatt tudjuk, "hölgyválasz" van. Csak, hogy maradjuk az okfejtegetésnél, ez pedig azért van, mert míg mi férfiak "kódolva vagyunk" magvaink szétszórására (bocs a megfogalmazásért), a nők addig az optimális partnert keresik a legmegfelelőbb utódok "összehozása" végett, akiben azt is látják, hogy később róluk gondoskodni is tud.
Na ennyi a köret.
Szerintem nem ritka jelenség egy egészséges párkapcsolatban (nem olyanra gondolog amivel tele a híradó és tettlegesség a vége) vagy kompromisszum van, vagy a nő jön ki győztesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!