Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha követnek? HELP

Mit csináljak ha követnek? HELP

Figyelt kérdés
Most vagyok 11 éves és a barátnőmmel mentünk haza a suliból...Egy kis utcában mentünk és elment mellettünk egy motoros csávó.Először csak azt gondoltuk,hogy biztosan megy valahova vagy ilyesmi,de nem sokkal később megint láttuk és megint elment mellettünk...Utána megáltunk egy buszmegállóba és akkor előttünk ment el a főúton.Gyorsan hívtük a szüleinket és ök hazavittek,de most egyfolytában félek,hogy megint ez lesz...Félek kimenni az utcára.Mindig is féltem az ilyen rossz indulatú emberektől.Szóval hogy győzzem le ezt a félelmemet?Annyira félek :(
2014. márc. 20. 15:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak motorozik, arrafelé lakhat. Nézett titeket, vagy szólt hozzátok?

Ha félsz kimenni, akkor most mindig legyen veled valaki, ne menj egyedül, suliba is ismerőssel menj, lehet hogy csak képzeled a bajt és teljesen véletlenül ment mindig arra, amerre ti voltatok.

2014. márc. 20. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem túl aggódod ezt a dolgot.

Egy motoros elment párszor mellettetek, mint mindenki mellett akik ugyanabban az utcában sétáltak. Lehet, hogy kölcsönadta neki a haverja a motort, és ment pár kört. Ezért nem kellene ennyire betojni.

Ha nem állt meg mellettetek, vagy nem kérdezősködött, akkor nem rosszindulatú emberről van szó, hanem egy suhancról aki motorozgatott egy kicsit.

2014. márc. 20. 15:20
 3/12 anonim ***** válasza:
34%

Ez nehéz lesz !

Én is félek az ilyenektől.

Manapság tényleg van ok félni.

De szerintem beszélj a szüleiddel, a tanáraiddal. Fontos, hogy mindig többen menjetek együtt és legyen mindenkinél telefon.

Olyan helyen menjetek, ahol több ember van és láthat titeket.

13/l

2014. márc. 20. 15:20
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nemkéne annyira félnem,de én mindig a legrosszabbra gondolok..Most történt velem ilyen először
2014. márc. 20. 15:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, jó idő van, biztosan csak motorozgatott.
2014. márc. 20. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha te úgy érzed, hogy gyanús az alak, és félsz, egyedül vagy, hívj föl valakit lehetőleg szülőt, mondd el neki, miért hívtad, hol vagy, beszélgess vele hazáig, néha mondd h épp hol vagy, bármi bajod lesz, tudni fogja hol keressen. De ha csak motorozgatott, akkor nyugi. ;)
2014. márc. 20. 16:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza edzésről és az egyik osztálytársam is látta...Őket is ugyan így körözgette...Utána meg mondta,hogy ELVILEG halotta a reggeli rádióban,hogy szabadon mászkál egy ember aki gyerekeket erőszakol meg...Persze ez nem biztos lehet hogy hülyeség...Mindenesetre szólunk az osztályfőnöknek abból baj nem lehet...
2014. márc. 20. 17:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Már összesen (velem eggyütt) 6 osztálytársam látta ezt az embert..A XVI.kerületben élek nincs ott most valami bűnöző?
2014. márc. 20. 20:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Az összes lány osztálytársamat követte,de már félig megoldottuk a problémát,mert vettem bors/paprika sparyt meg 2-3 fiuval fogunk haza járni...Szóval jöjjön csak!
2014. márc. 21. 14:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Bors/paprika spray-vel nem sokra mész, de a 2-3 fiú kísérő az jó ötlet.
2014. márc. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!