Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejtsem el vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el vagy mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Szoval... kb. egy eve elhivott az egyik 'baratom' bulizni, mar elottr is ismertem es joba voltunk.. mindig beszeltunk es en mar akkor beleszerettem :( amikor atmentunk bulizni kavartunk .. aztan utana egyre tobbszor.. aztan lefekudtem vele, es ez azota tart..

nem akar komoly kapcsolatot, mert nem szerelmes belem, de mindig azt mondja, hogy nagyon szeret. probaltam sokszor, hogy elfelejtem, de mindig ir vagy atjon hozzam..

es mindig azt mondja, hogy nem kavar mas lanyokkal, de ha en elmegyek bulizni mindig felt es feltekeny. Egyszer kavartam egy sraccal es azt mondta, hogy nagyon rosszul esett neki. De kozbe meg nagyon sok lannyal beszel es mindig mondja, hogy ez meg az milyen jo csaj..

Szoval annyira osszezavar. Es en ki akarok szeretni belole, de nem tudom mit tegyek... nagyon rosszul erzem magam miatta. mert kozbe nem akarom elvesziteni se, mert o a legjobb baratom :(

bocsi, hogy ilyen ossze-vissza fogalmaztam, de nem tudom jobban leirni...

2014. júl. 29. 00:24
 1/1 anonim válasza:

Nehez kerdes....

Hat figyelj... mivel lefekudtel vele ezert kb sokkal nehezebb lesz.

En is hasonlo helyzetben vagyok. En nem akarok a sokadikja lenni, ezert en hagyok neki idot. En nem keresem ot. Ha fobtos vagyok neki ugyis keres ha pedig nem akkor pedig konnyebb elfelejteni. Nagyon nehez, de megkell probalni.:/

2014. júl. 29. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!