Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem jönnek be a vörös hajú fiúk a lányoknak?
Figyelt kérdés
Szinte mindenhol ask.fm-en "ideálba" írják hogy a vörös hajú fiúk nem jönnek be nekik, néhány csajra rá is kérdeztem, ők is mondták hogy nem nagyon csipázzák :D 15-18 éves lányok főleg, mi a véleményetek a vörös hajú fiúkról? (nem az agyonszeplőzött gombahajúakra gondolok, akik sok mindenkinek eszébe jutnak most)2014. aug. 21. 16:46
21/32 anonim válasza:
En most egy voros haju sraccal jarok, a szakalla is voros, meg a karjan a szor is, ugyhogy ugy nez ki bejon..
23/32 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a (normális) vörösek!
Szerintem a vörös emberek nagyon értékesek és különlegesek! Rengeteg ismerősöm festette be most a haját vörösre, ( fiúk is, lányok is) de azok a hajszínek messze nem olyan jók, mint az eredetik! Ha olyan vörös vagy, mint amilyen képet küldtél először és ilyen is a hajad, ráadásul mondják, hogy helyes is vagy..... Öcsém, mit keresel a gyakori kérdéseken? :D
25/32 anonim válasza:
Ketten vagyunk tesó :D én is vörös vagyok.
26/32 anonim válasza:
Szerintem borzalmas.És valamiért arcra sem szépek.Persze másnak ettől még tetszhetnek, de nekem tényleg nem jön be!
27/32 wiWell válasza:
Nekem bejon, a barátom is voros. Kb. olyan mint a második képen. Remélem a gyerekeink is ilyen vorosek lesznek.
28/32 anonim válasza:
ahh, én nagyon szeretem a vörös hajat bárkin, úgy irigyellek titeket :( viszont pl. legjobb barátnőm (hozzáteszem nagyon válogatós és könnyen ítélkezik) utálja. változó
29/32 anonim válasza:
Szerintem nem a hajszín számít amikor valaki párt választ. Sokmindent megnézek egy férfin (persze a haját is) de ha megfog benne valami akkor mimdegy milyen színű a haja (: 20/L
30/32 anonim válasza:
Személyiség függő nálam. De ha minden stimmel akkor a hajszín mindegy (: 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!