Ezt a hajszín jól állhat nem kifejezetten világos bőrű, zöld szemű lányoknak is?
Az eredeti hajszínem és szemszínem is sötétbarna. a bőröm télen világosabb, nyáron könnyen lebarnul, olykor sárgás árnyalatúnak is tűnik érdekes módon.
Szerintetek nekem nem állna jól ez a szín?
Igen tényleg nekem kell eldöntenem, de mielőtt végleg átfestem a hajam tartok egy közvélemény kutatást, hogy milyen borzalmak sülhetnének ki ebből, mivel úgy halottam hogy a vörös haj csak fehér bőrrel szép. a lelkem mélyen cáfolatokat várok:D
Köszönöm!:)
ízlés kérdése, nekem ez a szín tetszik, a fekete(pláne festettben) meg nem:)a hozzáöltözködés sem jelentene gondot, mivel nincsenek babarózsaszín ruháim, és szerintem ez az egyetlen szín ami csúnya lenne vele(bár még nem gondolkodtam ezen és nem is értek hozzá:D )
annak hogy sápadtabb lennék - vagyis világosabbnak tűnne a bőröm - pedig örülnék! mivel a szóbeszéd szerint ez követelmény egy vörös hajhoz:)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!